Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dublarea alocatiilor ar costa sapte miliarde de lei pe an, avertizeaza premierul Orban

România Liberă România Liberă,
Dublarea alocatiilor ar costa sapte miliarde de lei pe an, avertizeaza premierul Orban

Premierul Leonard Orban a declarat ca dublarea alocatiilor pentru copii, asa cum a decis, joi, CCR, . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Dublarea alocatiilor presupune un efort bugetar de circa 7 miliarde de lei pe an. Le vom majora in 5 trepte (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat ca dublarea alocatiilor ar presupune un efort bugetar de aproximativ 7 miliarde de lei, ceea ce inseamna, potrivit demnitarului liberal, o crestere a deficitului.

Cum vrea sa evite Ludovic Orban dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Premierul Ludovic Orban sugereaza ca Executivul nu va dubla alocatiile copiilor si spune ca solutii de atac ale deciziei CCR mai exista cu siguranta: Vom dubla alocaltiile, dar in cinci trepte.

Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Guvernul nu este dispus sa dubleze alocatiile, asa cum a decis joi Curtea Constitutionala, premierul Ludovic Orban afirmand ca acestea vor fi majorate etapizat, pana in iulie 2022. intrebat daca mai sunt cai de atac, dupa hotararea CCR, Orban a raspuns: Cu siguranta. Am mai trait acest episod.

Viitorul modul de aselenizare construit de NASA va costa 16 miliarde de dolari

NASA a dat asigurari luni ca mizeaza in continuare pe intoarcerea astronautilor americani pe Luna in anul 2024, publicand totodata o estimare a finantarilor necesare pentru a respecta acest calendar: 28 de miliarde de dolari pentru urmatorii cinci ani, din care 16 miliarde de dolari pentru modulul de aselenizare, informeaza AFP si Agerpres.

Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Prajituri, ciocolata, bomboane, inghetata, torturi, clatite. Toate intr-un cuvant: dulciuri. Dorinta permanenta de a ne indulci macar o data pe zi are o cauza precisa: dependenta de zahar. Dar ce se intampla cu cei mici, care poate inca nu au atins acest nivel, dar suspina dupa ceva dulce? Exista variante! De exemplu, un tort cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )