Libnet.ro
UNICEF

22:32

Dumitru Oprea (PNL): Romania are nevoie de inca un mandat pentru presedintele Iohannis

România Liberă România Liberă,
Dumitru Oprea (PNL): Romania are nevoie de inca un mandat pentru presedintele Iohannis

,,in guvernarea PSD-ALDE, Romania a cunoscut una dintre cele mai negre perioade postdecembriste din . continuă pe România Liberă

Scrisoarea unui inspector scolar, la final de mandat: Am schimbat opt ministri, unii semidocti certati cu limba materna si logica bunului-simt Au incercat sa isi bata joc de mine, PSD are nevoie de supusi

De astazi fost sef al Inspectoratului Scolar Judetean Braila, Catalin Canciu scrie, la final de mandat, ca a schimbat opt ministri ai Educatiei, unii semidocti certati cu limba materna. Canciu sustine ca postul sau nu va fi scos la concurs deoarece PSD are nevoie de supusi.

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri, dupa inca o umilinta suferita de FCSB: Are nevoie de pastile!

Gigi Becali a fost luat la rost de suporteri dupa esecul usturator suferit de FCSB pe teren propriu in fata celor de la FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1, iar fanii echipei antrenate de Vergil Andronache au rabufnit pe retelele de socializare, unde l-au apostrofat pe patronul clubului. Gigi Becali, criticat dupa .

Seful diplomatiei franceze ii raspunde Trump: Franta nu are nevoie de nicio autorizatie ca sa vorbeasca despre Iran

Franta nu are nevoie de nicio autorizatie, a declarat vineri ministrul afacerilor externe francez, Jean-Yves Le Drian, reactionand la o critica exprimata cu o zi inainte de presedintele american. Donald Trump i-a reprosat, joi, presedintelui francez ca vorbeste cu Iranul in numele Statelor Unite, potrivit Le Monde, citat de Rador.

BBC: Romania are cele mai criminale drumuri din Europa

Peste doar cateva zile, cei de la BBC vor difuza un reportaj construit in jurul ratei absurde a accidentelor rutiere din Romania. Din pacate, tara noastra este pe primul loc in Europa, la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )