Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa esecul rasunator cu acordul Brexit, Theresa May isi poate pierde si scaunul

Antena3 Antena3,
Dupa esecul rasunator cu acordul Brexit, Theresa May isi poate pierde si scaunul

Premierul britanic Theresa May se confrunta miercuri cu o motiune de cenzura ce poate duce la caderea guvernului, la o zi dupa ce deputatii au respins, cu o majoritate covarsitoare, acordul sau privind iesirea. continuă pe Antena3

Aflata in fata unui vot crucial pentru Brexit, Theresa May promite un raspuns rapid

Theresa May le-a spus principalilor ministri din cabinetul sau ca va raspunde rapid la rezultatul votului pentru Brexit programat pentru marti seara in Camera Comunelor, a anuntat purtatorul sau de cuvant, potrivit Reuters.

Acordul de Brexit, respins: infrangere istorica pentru Theresa May si o motiune de cenzura

Cu cateva luni inainte de finalizarea operatiunii de Brexit, Parlamentul britanic a refuzat intelegerea la care a ajuns Guvernul condus de Theresa May cu Uniunea Europeana. Marea Britanie se afla intr-o situatie foarte delicata. Valoarea lirei sterline a scazut din nou marti la un minim istoric, dupa ce intelegerea dintre Theresa May si UE a [] .

VIDEO UPDATE Acordul privind Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May. Opozitia depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului. Reactia Theresei May

Parlamentul de la Londra a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit, cu doua luni si jumatate inainte de data prevazuta pentru iesirea din UE. Dupa vot, opozitia laburista a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Premierul britanic a declarat ca votul din aceasta seara nu este calea de urmat si ca a crezut intotdeauna ca cea mai buna cale este parasirea UE cu un acord bun, fapt caruia i-a dedicat ultimii doi ani.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

Theresa May, pledoarie cu doua zile naintea votului pe acordul Brexit: Un esec ar fi o catastrofa

Un esec al Brexit-ului ar fi o catastrofa si o incalcare de neiertat a increderii in democratia noastra, spune premierul britanic Theresa May, cu doua zile inainte ca membrii Camerei Comunelor sa fie chemati pentru a se pronunta asupra acordului de iesirea a Marii Britanii din UE, pe care l-a negociat cu liderii de la Bruxelles.

Motiune de cenzura impotriva premierului britanic Theresa May, dupa respingerea acordului de Brexit

Liderul laburist Jeremy Corbyn a anuntat marti depunerea unei motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Theresa May la scurt timp dupa ce acordul de Brexit incheiat de premierul britanic cu liderii.

Theresa May: Mai bine renuntam la Brexit, decat sa iesim din UE fara acord

Premierul britanic Theresa May prefera sa abandoneze procesul de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana Brexit), decat sa nu aiba un acord cu blocul european, incercand astfel sa convinga deputatii de la Londra sa voteze pentru acordul negociat cu oficialii de la Bruxelles.

Lovitura de teatru la Londra. Motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Theresa May

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul. Opozitia laburista a anuntat imediat ca introduce o motiune de.

ALERT Parlamentul britanic respinge acordul Brexit

ACTUALIZARE Parlamentul britanic respinge acordul Brexit ---- Parlamentarii britanici au inceput in aceasta seara principalul vot asupra acordului propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza Reuters.

VIDEO UPDATE Guvernul premierului Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura

Premierul Theresa May ramane premier, dupa ce motiunea de cenzura depusa de catre opozitia laburista a picat la votul din Parlament. in favoarea demiterii Guvernului Theresa May s-au pronuntat 306 deputati britanici, iar impotriva 325. Imediat dupa anuntarea rezultatului, Theresa May a spus ca vrea sa inceapa discutiile cu liderii opozitiei chiar in aceasta seara pentru a gasi un plan alternativ de Brexit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )