Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dupa incidentele din 10 august, si taximetristii se revolta impotriva PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa incidentele din 10 august, si taximetristii se revolta impotriva PSD

PSD si-a pus, fara doar si poate, aproape toata Romania in cap, dupa ce in noaptea dintre 10 si 11 august jandarmeria aflata in subordinea ministrului Carmen Dan a ranit sute de oameni, printre care si un numar de straini din Israel si Austria. Printre. continuă pe Wall-Street Ro

Coordonatorul jandarmilor, anunt despre demisie dupa protestul din 10 august

Coordonatorul actiunii jandarmilor lasa de inteles faptul ca ar putea sa isi dea demisia din functie daca i se cere acest lucru. Cu toate astea, Maiorul Laurentiu Cazan, se declara impresionat de.

Jandarmeria, noi explicatii dupa protestul din 10 august. Scuze pentru cei care au suferit in mod gratuit

Jandarmeria aduce noi lamuriri despre interventia de vineri din Piata Victoriei. Maiorul Laurentiu Cazan, adjunctul Jandarmeriei Capitalei, spune ca protestul a degenerat deoarece protestatarii violenti s-au orga.

Jandarmeria, noi explicatii dupa protestul din 10 august. Daca sunt persoane care au suferit in mod gratuit, ne cerem scuze

Jandarmeria aduce noi lamuriri despre interventia de vineri din Piata Victoriei. Maiorul Laurentiu Cazan, adjunctul Jandarmeriei Capitalei, spune ca protestul a degenerat deoarece protestatarii violenti s-au orga.

Catalin Radulescu, DENUNTAT dupa declaratiile despre protestul din 10 august: TREBUIE sa raspunda

O plangere penala ampotriva deputatului PSD Catalin Radulescu a fost facuta la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie dupa declaratiile despre protestul din 10 august, de catre.

Model de plngere penala privind evenimentele din 10 august 2018

Avocatul Alexandru Surcel a intocmit pe Contributors. ro un model de plangere penala pentru victimele din 10 august 2018: Dupa violentele de vineri, 10 august 2018, ca si potrivit indicatiilor din notele de subsol, iar atunci cand e gata sa scoateti notele de din noaptea care a urmat, care au reprezentat aproape o mineriada, am pregatit un model de plangere penala pentru victimele celor intamplate atunci. O sa va rog sa-l personalizati subsol.

Despre jandarmi, gaze si sobolani - Primul Stand-up Comedy despre protestul din 10 august, pe locul 3 in Trending, pe Youtube (VIDEO)

Ramanii ii iau la misto pe jandarmi, dupa ce oamenii legii au dat explicatii halucinante despre interventia din Piata Victoriei. Primul clip stand-up comedy despre protestul din 10 august, din Capitala, a.

7 ntrebari despre represiunea din 10 august

Dupa aproape o saptamana, ceea ce atunci era o banuiala e acum certitudine: cineva a vrut neaparat victime la protestul din 10 august. Cat mai multe si in stare cat mai grava. De asta au informat jandarmii ca cel putin doi dintre colegii lor au fost ucisi: pentru a-i face sa devina cat mai violenti. Pentru a-i face capabili sa elimine fizic cat mai brutal protestatarii. Toti cei care ne-am aflat in piata am fost materie prima pentru scenariul unui scelerat.

IPOTEZA HALUCINANTA! Coruptia Ucide: Gazul folosit la mitingul din 10 august nu e LEGAL (FOTO)

Grupul Coruptia Ucide a lansat ipoteza ca Jandarmii nu au folosit gaz legal la mitingl diasporei din 10 august dupa ce au postat o poza in care Unitatea Speciala pentru Decontaminare-Cercetare C.

LIVETEXT Protest pentru a patra zi consecutiv. nca mai pot fi gasite ramasitele armelor folosite de jandarmi la manifestarea diasporei din 10 august

Un nou protest are loc luni, in Piata Victoriei, pentru a patra zi consecutiv, dupa mitingul diasporei din 10 august, cand jandarmii au actionat violent asupra manifestantilor. Oamenii au pancarte cu mesaje prin care cer demisia Guvernului Dancila. --------------------19:55 Circa 500 de persoane protesteaza in piata19:53 Un barbat in costum popular a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba19:40 Circa 300 de persoane protesteaza la aceasta ora in piata19. 04 Lumea se aduna la aceasta ora din nou in Piata Victoriei.

Parchetul general: Munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august au certificat de calitate si garantie / Procurorii au primit ordinul de interventie al actiunii

Parchetul general a precizat joi ca ca munitia neletala si gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august din Piata Victoriei au certificat de calitate si garantie, precum si declaratie de conformitate. De asemenea, Parchetul a afirmat ca a primit ordinul de interventie de comandantul actiunii si aprobat de prefectul Bucurestiului.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )