Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 3 luni de inchisoare, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat

Adevărul Adevărul,
Dupa 3 luni de inchisoare, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat

Condamnat definitiv, in luna februarie, la 5 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral, Cristi Borcea cere sa fie liberat conditionat dupa doar 3 luni de puscarie. Tribunalul Bucuresti este asteptat sa pronunte joi o decizie definitiva dupa ce, acum 2 luni, instanta a respins cererea de liberare conditionata a fostului actionar de la Dinamo Bucuresti. continuă pe Adevărul

Vesti proaste pentru Cristi Borcea: ce a decis Tribunalul Bucuresti in legatura cu cererea de eliberare conditionata

Fostul finantator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare pe 8 februarie, cand a fost condamnat, alaturi de Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta. Avocatii sai au depus o cerere de eliberare conditionata, aratand ca Borcea s-a comportat exemplar si ar vrea sa fie eliberat. Cristi Borcea [] .

Cristi Borcea ar putea iesi mai repede din inchisoare. Decizia care ar putea schimba totul

Cristi Borcea va ajunge in cateva zile, omul de afaceri va ajunge din nou in fata magistratilor, cu o propunere de eliberare conditionata. Soarta lui Cristi Borcea va fi din nou in mainile magistratilor.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a facut marturisiri socante! Aceasta a dezvaluit ca a suferit de hepatia A.

Cristi Borcea ar putea fi eliberat joi din Penitenciarul Jilava

Cristian Borcea a cerut, joi, Tribunalului Bucuresti sa fie eliberat conditionat, dupa ce a executat aproape patru luni din pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul.

Cristi Borcea ramane in penitenciar. Tribunalul Bucuresti i-a respins definitiv cererea de eliberare conditionata

Tribunalul Bucuresti a respins definitiv joi cererea fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova. Tribunalul a respins contestatia depusa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )