Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Hotnews Hotnews,
 Dupa proteste si controverse cu Tudorel Toader, avocatii obtin o majorare cu 141% a onorariilor pentru cauzele din oficiu

Onorariile pentru avocatii din oficiu se vor mari cu 141%, iar articolul care permitea judecatorilor sa scada aceste onorarii a fost modificat, a anuntat miercuri seara decanul Baroului Iasi, Marius Striblea, in urma negocierilor de la Ministerul Justitiei. continuă pe Hotnews

Avocatii se pregatesc de proteste. Tudorel Toader, acuzat ca refuza negocierile

Avocatii din 14 judete ameninta cu proteste incepand chiar de luni, daca Ministerul Justitiei nu aproba majorarea onorariilor pentru avocatii din oficiu. Tudorel Toader este acuzat ca refuza sa negocieze.

Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Avocatii din barourile Bucuresti si din 14 judete vor declansa proteste, incepand de atazi, si vor purta banderole albe pe brat, in timp ce in capitala avocatii vor protesta pe scrarile Curtii de Apel. Ei cer, intre altele, majorarea onorariilor pentru asistenta din oficiu in dosare penale si eliminarea practicii judecatorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat spunand ca se apropie alegerile la avocati si ca unii au intrat deja in campanie, el sustinand ca solicitarile acestora sunt absolut nemotivate.

Tudorel Toader, despre avocatii nemultumiti: La randul meu sunt avocat suspendat, ii inteleg

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca a invitat avocatii pentru a finaliza protocolul privind onorariile. Toader a subliniat ca le-a aratat disponibilitatea pentru discutii deoarece ii intelege, el.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru avocatii nemultumiti: Nu si-au precizat / reconsiderat pozitia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, le da replica avocatilor care vor sa iasa in strada pentru numarul mare de dosare pe care primesc din oficiu si cer practic onorarii mai mari. Tudorel Toader spune.

Tudorel Toader a publicat documetele promise in razboiul cu avocatii - FOTO

Tudorel Toader a publicat pe contul personal de Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizeaza onorariile avocatilor. Toader sustine ca Ministerul Justitiei asteapta o justificare.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru Frans Timmermans: Ministrul Justitiei notifica Comisia Europeana ca va da OUG pentru recursul in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,sare in ajutorul premierului Viorica Dancila, dupa ce prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans,i-a solicitat in cadrul intalnirii de la Bruxelles.

TUDOREL TOADER: Onorariile avocatilor din oficiu trebuie rediscutate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a admis astazi ca protocolul prin care se stabilesc, din 2015, onorariile avocatilor din oficiu e perfectibil si a invitat decanii barourilor la discutii pentru gasirea solutiilor.

MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, ieri, scrisorii prin care Comisia Europeana, prin prim-vicepresedintele Frans Timmermans, solicita guvernului Dancila sa isi exprime opinia cu privire la emiterea unei ordonante de urgenta privind contestarea in anulare a sentintelor pronuntate de completurile de cinci judecatori constituite ilegal la inalta Curte de Casatie si Justitiei.

Tudorel Toader, scrisoare catre Comisia Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite o scrisoare prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca raspuns la scrisoarea trimsa de acesta catre premierul Viorica Dancila. Tudorel.

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )