Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa ce a sustinut nlaturarea lui Dragnea n PSD, Paul Stanescu spune ca Opozitia face rau cernd revocare acestuia din fruntea Camerei Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Dupa ce a sustinut nlaturarea lui Dragnea n PSD, Paul Stanescu spune ca Opozitia face rau cernd revocare acestuia din fruntea Camerei Deputatilor

Dupa ce a fost unul dintre cei trei initiatori ai scrisorii in care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor, vicepremierul Paul Stanescu critica acum demersul opozitiei privind revocarea liderul social-democrat din fruntea acestei camere a Parlamentului. continuă pe Hotnews

Dupa ce a sustinut nlaturarea lui Dragnea n PSD, Paul Stanescu spune ca Opozitia face rau cernd revocarea acestuia din fruntea Camerei Deputatilor

Dupa ce a fost unul dintre cei trei initiatori ai scrisorii in care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor, vicepremierul Paul Stanescu critica acum demersul opozitiei privind revocarea liderul social-democrat din fruntea acestei camere a Parlamentului.

Anuntul facut de vicepremierul Paul Stanescu dupa esecul razboiului cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat vineri, dupa sedinta comitetului executiv al PSD, ca nimeni nu pleaca din partid chiar daca se va incerca excluderea, subliniind ca niciunul dintre contestatari nu si-a sc.

Paul Stanescu, inainte de sedinta CEx: Nimeni nu va pleca din PSD. Suntem nemultumiti de managementul politic al lui Dragnea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, vineri, ca semnatarii scrisorii prin care se cere demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sunt nemultumiti de managementul politic al acestuia.

Paul Stanescu s-a sucit in privinta demiterii lui Liviu Dragnea: Foarte rau fac. Nu pot sa faca asa ceva

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre PSD-istii care, saptamana trecuta, cereau plecarea lui Liviu Dragnea din la sefia partidului si a Camerei Deputatilor, s-a razgandit. Stanescu l-a aparat vehement,.

Firea: Se va propune excluderea mea. Se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, inaintea CEx, ca ea crede ca se va propune excluderea sa din partid si ca se urmareste sa fie dati afara din Guvern Paul Stanescu si Tudorel Toader, pentru ca il incomodeaza pe Liviu Dragnea.

Paul Stanescu, declaratie inainte de CExN PSD: Nimeni nu pleaca din partid

Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a facut declaratii inaintea CExN PSD. Vicepremierul Romaniei sustine ca nimeni nu va pleca din partid. Daca eu.

Scenariu bomba lansat de vicepremierul Paul Stanescu. Ce se va intampla daca Dragnea va fi demis

Scenariu bomba lansat de vicepremierul Paul Stanescu, in situatia in care liderul PSD va fi demis de la conducerea partidului. Acesta a anuntat ca premierul Viorica Dancila va ramane o perioada.

Vicepremierul Paul Stanescu, intrebat daca se teme ca va fi remaniat: Daca CEx-ul spune, am plecat imediat

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a afirmat vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca acest for este cel care va decide daca isi pastreaza sau nu locul in Guvern, el spunand: Daca CEx-ul spune sa plec, am plecat imediat.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Sedinta CEx a nceput: Dragnea si Dancila au venit mpreuna / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader / Seful PSD: Nu voi propune excluderi

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). Sedinta a inceput cu o intarziere de jumatate de ora, Liviu Dragnea avand inainte discutii, in biroul sau, cu Viorica Dancila si mai multi lideri PSD. Din tabara adversa, Gabriela Firea a sustinut ca miza sedintei este excluderea sa din partid si inlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader. Tabara anti-Dragnea s-ar baza pe votul a doar 19 organizatii. ---------------13:49Liderilor PSD care au venit la CEx li s-a cerut sa lase telefoanele la intrare. 43Negoita, intrebat despre posibile excluderi din PSD la CEx: Haideti sa nu plecam de aici invinsi toti12:02Liviu Dragnea, alaturi de Viorica Dancila si alti lideri ai PSD, a venit la CEx cu o intarziere de jumatate de ora12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )