Libnet.ro
UNICEF

10:30

DUPA VOTUL INTERN DIN PLUS: Dacian Ciolos - primul pe lista pentru europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA VOTUL INTERN DIN PLUS: Dacian Ciolos - primul pe lista pentru europarlamentare

Dacian Ciolos a obtinut cele mai multe voturi la consultarea interna a membrilor PLUS pentru desemnarea candidatilor la alegerile europarlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Adevarul Live, ora 12.00: Dacian Ciolos, despre candidatura sa la europarlamentare, despre PLUS si alegerile prezidentiale

Fostul premier Dacian Ciolos, fondator al PLUS, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre candidatura la europarlamentare, despre alegeri, precum si despre efectele guvernarii PSD-ALDE.

Dacian Ciolos, la Adevarul Live: As putea sa-mi asum o candidatura si pentru prezidentiale. Exista o mare probabilitate sa mergem pe lista comuna cu USR

Fostul premier Dacian Ciolos, fondator al PLUS, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre candidatura la europarlamentare, despre alegeri, precum si despre efectele guvernarii PSD-ALDE.

Castigatorii alegerilor interne din PLUS: lista candidatilor pentru europarlamentare

Partidul Plus, condus de fostul premier Dacian Ciolos, a ales lista celor 43 de candidati care vor reprezenta formatiunea politica la alegerile europarlamentare din 26 mai. Candidatii au fost alesi intr-o competitie interna, in care membrii partidului.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Dacian Ciolos: Ceea ce am facut pentru el reprezinta un pic mai mult decat o sustinere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, referindu-se la posibila candidatura a lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, ca nu doar ca l-a propus premier, ci l-a si promovat, ceea.

Dacian Ciolos: Candidez la europarlamentare; a fost o decizie dificila

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca a fost dificila decizia de a candida la alegerile europarlamentare din acest an, dar a realizat ca trebuie sa incepem sa iesim din ceata toxica pe care unii vor sa o astearna peste tara, informeaza.

Sondaj, cu doar doua zile inainte de votul istoric din Parlament: Cetatenii britanici doresc un nou referendum pentru Brexit

Un nou referendum pentru Brexit este cea mai populara optiune printre cetatenii din Marea Britanie, potrivit unui sondaj realizat la comanda The Independent. Asadar, aceasta varianta se bucura de cea mai mare.

Proteste in Polonia dupa ce primarul din Gdansk a fost injunghiat mortal in timpul unui eveniment caritabil

Mii de polonezi au protestat luni impotriva urii si a violentei, la Varsovia si in alte localitati, dupa decesul primarului din Gdansk, Pawel Adamowicz, relateaza PAP, preluata de France Presse. Adamowicz,.

Mesaje emotionante dupa bataia cumplita din fata clubului din Medias, care a dus la moartea tanarului de 25 de ani. Ce scurta e viata

Marius Costachescu 25 de ani) si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat in fata unui club din Medias. Barbatul a fost ucis de Marius Rusu dupa o altercatie produsa in fasa clubuui de.

Puiu Popoviciu, reactie dupa confiscarea terenului din Baneasa

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu a declarat pentru Profit. ro ca decizia instantei de confiscare a terenului de 224 de hectare din Baneasa va genera o situatie complexa si ca prin aceasta decizie judecatorul a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )