Libnet.ro
UNICEF

12:30

Durere n Argentina dupa confirmarea mortii lui Emiliano Sala - Presedintele tarii a transmis condoleante

Hotnews Hotnews,
 Durere n Argentina dupa confirmarea mortii lui Emiliano Sala - Presedintele tarii a transmis condoleante

Confirmarea mortii fotbalistului Emiliano Sala, joi, a provocat un val de emotii in Argentina, in special in randul locuitorilor din Progreso, unde a crescut jucatorul, mergand pana la presedintele Argentinei, Mauricio Macri, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Tristete profunda in Argentina dupa confirmarea mortii lui Emiliano Sala

Confirmarea mortii fotbalistului Emiliano Sala, joi, a provocat un val de emotii in Argentina, in special in randul locuitorilor din Progreso, unde a crescut jucatorul, mergand pana la presedintele Argentinei, Mauricio Macri, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Reactia lui Messi la confirmarea mortii jucatorului Sala

Lionel Messi, omul care a militat pentru reluarea cautarilor avionului disparut cu jucatorul Emiliano Sala, a reactionat dupa anuntul gasirii trupului neinsufletit al conationalului sau.

FOTO Emotionant: Cine nca l asteapta pe Emiliano Sala acasa, n Argentina

Aeronava care il transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost gasita la 63 de metri sub apa, in Canalul Manecii. Un cadavru a putut fi vazut in epava, fara a se putea preciza momentan despre cine este vorba. O fotografie emotionanta a fost postata pe Facebook de sora lui Emiliano, . Este vorba despre Nala, cainele familiei, cel care inca il asteapta in dreptul usii pe fotbalistul disparut pe 21 ianuarie.

Corpul fotbalistului Emiliano Sala a fost identificat

Corpul fotbalistului argentinian Emiliano Sala, care a disparut dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit in Canalul Manecii, a fost identificat, a confirmat joi seara politia din comitatul britanic Dorset, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Un ultim omagiu pentru Emiliano Sala - Minut de reculegere si aplauze la meciurile din Ligue 1 si Ligue 2

Un minut de reculegere si aplauze va fi tinut pe toate terenurile inainte de inceperea meciurilor din Ligue 1 si Ligue 2 de la finalul acestei saptamani, in memoria atacantului argentinian Emiliano Sala, al carui corp a fost identificat joi, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

MOARTEA lui Emiliano Sala a fost CONFIRMATA! Corpul recuperat de pe fundul marii este cel al fotbalistului argentinian

Corpul descoperit joi din epava avionului care a disparut deasupra Canalului Manecii pe 21 ianuarie a fost identificat de autoritati ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, 28 de.

A fost gasit trupul lui Emiliano Sala

Autoritatile britanice au anuntat, vineri, ca trupul gasit in epava avionului disparut si ulterior gasit pe fundul Canalului Manecii este al fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

Corpul recuperat din avionul prabusit in Canalul Manecii este al lui Emiliano Sala

Corpul aflat in epava avionului prabusit in Canalul Manecii si recuperat, miercuri seara, este al fotbalistului Emiliano Sala, au anuntat autoritatile britanice.

Corpul lui Emiliano Sala a fost recuperat din ruinele avionului prabusit in Canalul Manecii

Corpul recuperat din ramasitele avionului prabusit in Canalul Manecii este al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, a anuntat politia din Dorset, citata de BBC. Cauzele accidentului, in urma.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )