Libnet.ro
UNICEF

18:30

E85 ramane soseaua cu cel mai mare risc de producere a evenimentelor rutiere

Adevărul Adevărul,
E85 ramane soseaua cu cel mai mare risc de producere a evenimentelor rutiere

Accidente mai putine, dar mai grave. Este concluzia unei statistici privind situatia evenimentelor rutiere inregistrate in 2019 pe soselele din judetul Buzau. continuă pe Adevărul

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

BLUE MONDAY. 20 ianuarie este cea mai deprimanta zi a anului 2020. E lunea cu cel mai mare risc suicidar

An de an, pe 20 ianuarie, in a treia zi de luni din luna, se sarbatoresteBlue Monday.

Business report: Orasul viitorului. Tara din UE care construieste prima zona urbana fara masini; City Insurance, cel mai mare asigurator din Romania, negociaza vanzarea, la Londra. S-a imprumutat 25 de milioane de euro pentru daune

Tesla depaseste Volkswagen si devine a doua mare companie auto in functie de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari. Tesla a atins o capitalizare de. Romania a ajuns sa angajeze medici straini pentru spitalele de stat. 000 de medici romani au plecat din tara, in ultimii zece ani. in plina criza de medici.

Budapesta, orasul european cu cel mai mare numar de calatori care merg cu metroul usor si tramvaiele clasice

Budapesta, Praga si Paris sunt orasele europene cu cei mai multi calatori in sistemele de metrou usor si tramvai clasic, arata un raport care mentioneaza ca, dupa anul 2000 un total de 70 de orase europene au re)deschis linii de tramvai sau de metrou usor. Raportul este realizat de International Association of Public Transport UITP).

Cine este omul cu cel mai mare salariu dintr-un Mega Image. Cat castiga si ce responsabilitati are

Mega Image este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat in Bucuresti in 1995.

VIDEO Bogdan Licu, despre acuzatiile de plagiat in lucrarea de doctorat: Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori, este cel mai mare regret al meu, dar nu pot admite sa fiu tap ispasitor

Actualul procuror general interimar Bogdan Licu a explicat luni, la interviul pentru functia de prim-adjunct al procurorului general, ca nu a candidat pentru postul de procuror general, ci pentru adjunct, pentru ca nu a vrut sa afecteze nici macar conjunctural imaginea institutiei, in conditiile in care a fost acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat de catre o parte limitata a presei. El a sustinut ca isi reproseaza ca la momentul elaborarii tezei nu a fost suficient de pregatit pentru acea etapa si ca a tratat-o cu superficialitate. Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori , dar de aici pana la a a sustine ca am realizat un furt este o cale lunga . Nu pot admite sa fiu un tap ispasitor pentru niste comportamente inradacinate in viata academica din Romania, a declarat Licu.

Bugetul propus pe anul 2020 al Devei va fi mai mare cu 15 la suta fata de cel din anul 2019

Bugetul Devei pe anul 2020 va fi mai mare cu 15 la suta fata de anul precedent, anunta reprezentantii municipalitatii.

Ministrul Muncii: Revisal, o nuca tare! Cea mai mare provocare in administratie: sa pui institutiile sa interconecteze bazele de date

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca cea mai mare provocare in administratie este sa pui institutiile sa inter-conecteze bazele de date. Energia pe care o investesc oamenii din sistem in a-ti demonstra cum nu se poate, este incredibila, sustine ministrul. Violeta Alexandru a facut referire la Revisal, care este o nuca tare.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )