Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ecaterina Andronescu a anuntat cand va fi publicat proiectul noii legi a educatiei

Adevărul Adevărul,
Ecaterina Andronescu a anuntat cand va fi publicat proiectul noii legi a educatiei

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, sambata, ca intentioneaza sa lanseze in dezbatere la sfarsitul lunii ianuarie un proiect al noii legi a educatiei, subliniind ca raportul Presedintiei, Romania educata, cuprinde idei care nu au cum sa nu fie luate in seama, transmite Agerpres. continuă pe Adevărul

Ajunsa la al 4-lea mandat, Ecaterina Andronescu anunta noi schimbari ale Legii Educatiei: Vreau sa lansez un draft, sa fie in dezbatere pana in martie (VIDEO)

Proaspat numita la conducerea Ministerului Educatiei, pentru a patra oara, Ecaterina Andronescu a anuntat sambata ca intentioneaza sa promoveze noi schimbari in sistem. Ea a afirmat ca va pune in dezba.

Ecaterina Andronescu: Sa incercam sa avem in fiecare sala de clasa o tabla inteligenta si sa incercam sa avem pe mesele profesorilor laptopuri si cate o tableta cel putin pentru fiecare elev

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, sambata, ca obiectivul sau este ca in fiecare sala de clasa sa existe o tabla inteligenta si fiecare elev sa aiba cate o tableta. Scoala are o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )