Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ecaterina Andronescu, despre scolile doctorale de la SRI si Politie: Mi se pare inacceptabil sa mai functioneze

B1 B1,
Ecaterina Andronescu, despre scolile doctorale de la SRI si Politie: Mi se pare inacceptabil sa mai functioneze

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, este de parere ca scolile doctorale de la SRI si Politie nu ar trebui sa mai existe. 45 din cele 85 de teze de doctorat sustinute la Academia SRI sunt plagiate. continuă pe B1

Lectia de limba romana cu Ecaterina Andronescu. Ce spune despre colegii din Guvern semi-analfabeti

Ecaterina Andronescu le recomanda colegilor din Guvern care nu reusesc sa se exprime corect in limba romana sa se straduiasca sa vorbeasca mai corect limba romana. intr-un interviu acordat jurnalistei Emilia Sercan, pentru site-ul Press One, mininstrul Educatiei a precizat ca, in ce o priveste, este foarte atenta la exprimare, pentru ca studentii nu i-ar [] .

ECATERINA ANDRONESCU: Nu am desfiintat niciodata scoala profesionala

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ieri, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, ca nu a desfiintat niciodata scoala profesionala.

Ecaterina Andronescu, prima reactie la protestul anuntat de Consiliul National al Elevilor, care i-a indemnat pe elevii care sustin simularile sa dea foaia goala

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a avut o prima reactie fata de protestul anuntat de Consiliul National al Elevilor, care i-a indemnat pe elevii care sustin luni simularile pentru Evaluarea Nationala sa lase foile goale.

LA ORA GUVERNULUI: Ecaterina Andronescu - astazi, in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul educatiei nationale, Ecaterina Andronescu, este invitata, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului.

Ecaterina Andronescu, de neclintit in problema uniformelor obligatorii

Ecaterina Andronescu nu renunta la ideea uniformelor obligatorii in unitatile de invatamant. As vrea sa va spun ca noi avem din 2007 legea 35, a carei initiatoare am fost, care stabileste, printre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )