Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, schimbare importanta pentru elevi. Categoria care va avea ore suplimentare

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, schimbare importanta pentru elevi. Categoria care va avea ore suplimentare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi ca Executivul analizeaza introducerea de urgenta in 2019 a unei masuri astfel incat incepand cu clasa a III-a, elevii care pierd ritmul la. continuă pe Antena3

Ecaterina Andronescu, schimbare importanta pentru elevi. Categoria care va avea ore supliemntare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi ca Executivul analizeaza introducerea de urgenta in 2019 a unei masuri astfel incat incepand cu clasa a III-a, elevii care pierd ritmul la.

Ecaterina Andronescu: Copiii care nu tin pasul cu scoala vor face ore suplimentare. De cand se va aplica masura

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, anunta ore suplimentare in scoli pentru copiii care nu au tinut pasul cu programa scolara. Masura se va aplica elevilor din clasa a III-a pana intr-a VIII-a. Andronescu nu a precizat, insa, dupa ce criterii si cine ii va selecta pe participanti, scrie Digi 24.

Ecaterina Andronescu vrea sa introduca ore suplimentare pentru elevii de gimnaziu care au pierderi n achizitia informatiilor / Procedura de achizitie a manualelor va fi schimbata

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi seara, la Romania TV, ca intentioneaza ca din semestrul II sa introduca ore remediale pentru elevii care, in urma evaluarilor nationale de la clasele a II-a, IV-a si a VI-a, dovedesc ca au o pierdere in achizitii. De asemenea, Andronescu a spus ca procedura de achizitie a manualelor va fi schimbata, in sensul ca intr-o prima etapa vor fi analizate elementele de continut si corectitudine stiintifica, iar apoi va fi stabilit pretul.

Ecaterina Andronescu vrea sa introduca ore suplimentare pentru elevii care pierd ritmul / Procedura de achizitie a manualelor va fi schimbata

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi seara, la Romania TV, ca intentioneaza ca din semestrul II sa introduca ore remediale pentru elevii care, in urma evaluarilor nationale de la clasele a II-a, IV-a si a VI-a, dovedesc ca au pierdut ritmul. De asemenea, Andronescu a spus ca procedura de achizitie a manualelor va fi schimbata, in sensul ca intr-o prima etapa vor fi analizate elementele de continut si corectitudine stiintifica, iar apoi va fi stabilit pretul.

Ecaterina Andronescu vrea sa introduca ore suplimentare pentru elevii de gimnaziu care au pierderi n achizitia informatiilor

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi seara, la Romania TV, ca intentioneaza ca din semestrul II sa introduca ore remediale pentru elevii care, in urma evaluarilor nationale de la clasele a II-a, IV-a si a VI-a, dovedesc ca au o pierdere in achizitii.

Noi schimbari in Educatie. Ce plan are Ecaterina Andronescu pentru 55.000 de profesori

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a anuntat, joi, ca 55. 000 de profesori vor intra intr-un proces de formare profesionala, urmand ca acestia sa invete sa predea digital la ore. Avem deja un.

Andronescu anunta noutati in Educatie: Elevii care pierd ritmul fac ore suplimentare, procedura de achizitie a manualelor va fi schimbata

Ecaterina Andronescu a anuntat cateva dintre schimbarile pe care urmeaza sa le faca in sistemul de invatamant in noul sau mandat la Ministerul Educatiei: elevii care pierd ritmul la invatatura vor avea ore suplimentare la scoala, profesorii intra in.

Simona Halep, schimbare importanta in perspectiva sezonului viitor. Ce a decis sa faca cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep se antreneaza, dar face in paralel si recuperare, pentru a fi in plenitudinea fortelor la inceputul sezonului viitor, unul care va fi cu multe schimbari pentru liderul WTA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )