Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ecaterina Andronescu vrea sa scurteze vacanta elevilor: E mult prea lunga. Elevul sta acasa si uita

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu vrea sa scurteze vacanta elevilor: E mult prea lunga. Elevul sta acasa si uita

Ecaterina Andronescu vrea sa scurteze vacanta de iarna deoarece, potrivit ministrului Educatiei, este prea lunga perioada de trei saptamani in care elevii stau acasa, timp in care uita materia. Ministrul. continuă pe Antena3

Structura ANULUI SCOLAR se MODIFICA din nou. Ecaterina Andronescu: Se scurteaza vacanta, se decaleaza BACALAUREATUL si EVALUAREA NATIONALA

Venita la sefia Ministerului Educatiei de circa 3 luni, Ecaterina Andronescu vrea, din nou, sa revolutioneze sistemul. S-a vorbit zilele trecute de faptul ca vrea sa lase repetenti copiii de clasa I, iar acum .

Ecaterina Andronescu vrea ca elevii din clasa I sa poata ramane repetenti. Ministrul vrea o noua lege in acest sens

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a declarat ca vrea ca si elevii din clasa I sa poata fi lasati repetenti. Aceasta a sustinut ca vrea sa fie schimbate prevederile legale in acest.

Ecaterina Andronescu, prinsa cu minciuna: Ministrul repeta obsesiv ca 36% dintre elevii de clasa VIII-a nu au luat nota 5 la Evaluarea Nationala, dar cifrele oficiale o contrazic

Fake News propagat chiar de Ecaterina Andronescu privind rezultatele elevilor! in cele trei luni de mandat in fruntea Educatiei, ministrul a repetat obsesiv ca 36% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au luat nota 5 la.

De ce vrea Ecaterina Andronescu sa aduca mai multi studenti straini

Scaderea demografica absolut dramatica o face pe Ecaterina Andronescu sa se intrebe Ce se va intampla cu universitatile noastre?. intr-o conferinta la Constanta, ministrul Educatiei a interpretat astfel numarul copiilor care au luat anul trecut note mai mici de 5 la Evaluarea Nationala:.

Ministrul Educatiei revine asupra declaratiei privind repetentii la clasa I: Eu am pus o intrebare si toata lumea a inteles ca Andronescu vrea sa-i lase repetenti / Ce solutii sunt luate in calcul

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, revine asupra declaratiei conform careia si elevii de la clasele primare vor putea fi lasati repetenti. Noua lege a Educatiei, sustine aceasta, va viza reducerea.

Ministrul Educatiei revine asupra declaratiei privind repetentii la clasa I: Eu am pus o ntrebare si toata lumea a nteles ca Andronescu vrea sa-i lase repetenti / Poate i vom chema vara sa recupereze

Ecaterina Andronescu revine asupra declaratiei potrivit careia elevii de la clasele primare vor putea fi lasati repetenti. Potrivit ministrului Educatiei, noua lege va cuprinde prevederi cu privire la felul in care va fi redus analfabetismul functional si la modul in care elevii pot recupera ceea ce nu au invatat in timpul anului scolar.

Andronescu vrea ca elevii din clasa I sa poata fi lasati repetenti

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a declarat la Digi 24 ca legea actuala prevede ca nu pot fi lasati repetenti copiii pana la clasa a lll-a, dar acest lucru trebuie schimbat, pentru ca este o greseala.

Andronescu vrea ca si elevii de clasa l sa poata fi lasati repetenti: Cred ca trebuie schimbata prevederea

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. a declarat la Digi 24 ca legea prevede ca nu pot fi lasati repetenti copiii pana la clasa a lll-a, dar acest lucru trebuie schimbat, pentru ca este o greseala.

Ecaterina Andronescu revine asupra declaratiilor privind repetentia la clasa I

Ministerul Educatiei sustine, dupa controversele privind repetentia la clasa I, ca reprezentantii institutiei si expertii in educatie vor analiza toate cauzele decalajelor de cunostinte acumulate, insa discutiile nu implica si adoptarea unor decizii. Precizarile au loc in contextul in care Ecaterina Andronescu spunea ca ar trebui revenit asupra prevederii potrivit careia pana in clasa a III-a invatatorii nu-i pot lasa repetenti pe elevi.

Repetenti din clasa I: pro si contra solutiei anuntate de Ecaterina Andronescu pentru problemele din educatie

Copiii pana in clasa a III-a ar trebui sa poata fi lasati repetenti, daca nu stiu sa scrie si sa calculeze. Aceasta este inca una dintre solutiile lansate in spatiul public de catre Ecaterina Andronescu pentru a creste promovarea la Evaluarea Nationala. De cealalta parte, specialistii condamna posibila implementare a unei astfel de masuri pentru ca i-ar indeparta pe cei mici de scoala, marcandu-i pe viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )