Libnet.ro
UNICEF

13:45

Eco Sud este partener oficial al campaniei Let 's Do It, Romania! pentru al-V-lea an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eco Sud este partener oficial al campaniei Let

Eco Sud, unul dintre liderii pietei nationale in gestionarea deseurilor, este partener oficial al campaniei Let 's Do It, Romania! pentru al-V-lea an, reconfirmand sustinerea pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei. Eco Sud s-a alaturat campaniei inca de la initierea sa in Romania, respectiv din anul 2010, continuand apoi in 2011, 2012, 2013 si 2016, perioade in care compania a asigurat in total depozitarea a zeci de tone de deseuri in depozitele si centrele de management integrat pe care le administreaza. continuă pe Ziarul Bursa

(P) Eco Sud este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an

Eco Sud, unul dintre liderii pietei nationale in gestionarea deseurilor, este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an, reconfirmand sustinerea pentru protejarea mediului si a.

(P) Eco Sud este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al-V-lea an

Eco Sud, unul dintre liderii pietei nationale in gestionarea deseurilor, este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al-V-lea an, reconfirmand sustinerea pentru protejarea mediului si a .

Eco Sud este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an

Eco Sud, unul dintre liderii pietei nationale in gestionarea deseurilor, este partener oficial al campaniei Lets Do It, Romania! pentru al V-lea an, reconfirmand sustinerea pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )