Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ecologism dulce, miliarde de dolari pentru reducerea amprentei de carbon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ecologism dulce, miliarde de dolari pentru reducerea amprentei de carbon

Producatorii de alimente au inceput sa fie tot mai preocupati de protectia mediului, incercand sa acorde in acest fel atentie doleantelor clientilor. Grupul elvetian Nestle SA, cel mai mare producator mondial de alimente, a anuntat ca va investi 3,2 miliarde franci 3,6 miliarde dolari) in urmatorii cinci ani pentru a-si reduce amprenta de carbon. continuă pe Ziarul Bursa

Oficial SUA: 7 miliarde dolari, pentru Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) in Romania, Adrian Zuckerman, a anuntat intentia Exim .

Salesforce va cumpara Slack pentru 27,7 miliarde dolari

Salesforce, companie celebra pentru soft-ul de gestionare a relatiei cu clientii a anuntat ca a ajuns la o intelegere pentru a cumpara Slack, companie cunoscuta pentru soft-urile de chat si colaborare ce sunt folosite de mii de companii. Suma nu este mica deloc: 27,7 miliarde dolari si este inca un semn ca vremurile se schimba rapid din cauza pandemiei si este nevoie de noi unelte care sa le permita oamenilor sa lucreze de acasa.

35 miliarde de dolari pentru ajutorarea persoanelor in 2021

ONU estimeaza ca este nevoie de peste donatii record pentru actiunile umanitare menite a ajuta oamen.

SUA acuza China ca incalca sanctiunile contra Coreei de Nord. Recompense de 5 milioane de dolari pentru cei care furnizeaza dovezi

Statele Unite acuza China de incalcari flagrante ale obligatiei de a pune in aplicare sanctiunile internationale contra Coreei de Nord si ofera recompense de pana la 5 milioane de dolari pentru informatii privind incalcarea sanctiunilor, transmite Reuters.

Presedintele Exim Bank US vine in Romania. Vizita la Cernavoda, unde SUA au promis finantare de miliarde de dolari

Kimberly Reed, presedintele Exim Bank US, agentia de credit de export a Statelor Unite, va face o vizita in Romania, pentru a discuta despre investitii in domeniul energiei si infrastructurii din Romania. Recent, Statele Unite au anuntat ca Exim ar putea acorda finantare de cateva miliarde de dolari pentru investitii precum noile reactoare de la Cernavoda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )