Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ecologistii romani ies in strada pentru proiectul care ar fi interzis taierile de paduri timp de 20 de ani. Marius Necula (PER): A fost casapit in Parlament. Exista o coniventa intre autoritati si cei care distrug fondul forestier

B1 B1,
Ecologistii romani ies in strada pentru proiectul care ar fi interzis taierile de paduri timp de 20 de ani. Marius Necula (PER): A fost casapit in Parlament. Exista o coniventa intre autoritati si cei care distrug fondul forestier

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman PER), a anuntat ca ecologistii romani vor iesi in strada, saptamana viitoare, pentru ca desi au incercat sa promoveze o lege care sa. continuă pe B1

Amenzi de la 1.000 la 20.000 de lei pentru romanii care incalca aceasta regula

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, proiectul de lege ce interzice orice fel de discriminare directa sau indirecta fata de un salariat, hartuire sau fapta de victimizare, bazata inclusiv pe criteriul de rasa, cetatenie, limba, culoare, trasaturi genetice, religie, origine sociala, sex, orientare sexuala, varsta sau handicap. Se dau amenzi de la 1. 000 la 20. 000 de .

Proiectul care schimba totul pentru tineri! Toti vor putea beneficia de o locuinta

Parlamentarii umanisti propun infiintarea Fondului de Solidaritate Locuinte pentru tinerii romani, prin care acestia sa isi poata plati avansul pentru o locuinta. Acest fond special va fi alimentat initial prin transferarea de catre societatile comerciale puternice, al caror profit brut depaseste un milion de lei, a unui procent din acest profit, suma respectiva fiind deductibila.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

Surpriza de proportii pentru romanii care au ajuns in Grecia. Au stat ore in sir pentru a putea intra in tara

Romanii care merg in Grecia in vacanta au intampinat deja primele probleme. Acestia au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere in Grecia.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Sunt cateva alimente care dau senzatia de satietate si accelereaza metabolismul. Leanne Ward, nutritionista sportivilor britanici, sustine ca aceste alimente i-au ajutat clientii sa scape rapid de kilogramele in plus.

PENTRU ROMANII CARE CALATORESC IN GRECIA MAE recomanda completarea unui formular online cerut de eleni

Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa completeze online, anterior calatoriei, formularul online solicitat de autoritatile elene, conform Agerpres.

Alerta pentru cei care pleaca in concediu! Avertismentul dur al Politiei: Nu faceti asta!

Politia Romana atrage atentia asupra prevenirii infractiunilor de furt din locuinte. Achizitionarea unor sisteme de securitate care sa corespunda standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate, avertizeaza Politia Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )