Libnet.ro
UNICEF

21:45

Economia zonei euro a intrat in zona crepusculara dintre miracol si absurd

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia zonei euro a intrat in zona crepusculara dintre miracol si absurd

Economia zonei euro va inregistra in 2017 cea mai mare crestere din ultima decada, conform prognozei recente a Comisiei Europene, si nu mai este omul bolnav al economiei mondiale, dupa cum scrie Bloomberg. Analistii de la Credit Suisse si Oxford Economics s-au grabit sa declare ca aceasta se indreapta catre o perioada de aur a unei expansiuni marcate de inflatie scazuta, iar noua performanta a determinat si Fondul Monetar International sa revizuiasca in crestere si perspectivele economiei globale. Sa fie vorba despre miracolul pe care l-a promis BCE cand a lansat programul de tiparire? Putin probabil, mai ales daca privim si dincolo de cresterea Produsului Intern Brut. continuă pe Ziarul Bursa

Mario Draghi crede ca economia zonei euro are nevoie in continuare de banii ieftini de la BCE

Economia zonei euro ramane dependenta de dobanzile mici la credite asigurate de politica monetara ultra-relaxata adoptata de Banca Centrala Europeana, care utilizeaza programul sau de achizitii de obligatiuni pentru a impinge in timp anticiparile referitoare la o majorare a costului creditului, a declarat vineri presedintele BCE, Mario Draghi, potrivit Reuters.

BCE: Economia zonei euro are nevoie in continuare de bani ieftini

Economia zonei euro ramane dependenta de dobanzile mici la credite asigurate de politica monetara ultra-relaxata adoptata de Banca Centrala Europeana, care utilizeaza programul sau de achizitii de obligatiuni pentru a impinge in timp anticiparile referitoare la o majorare a costului creditului, a declarat vineri presedintele BCE, Mario Draghi, citat de Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )