Libnet.ro
UNICEF

13:15

DOCUMENT Consumatorii, despagubiti daca raman fara energie electrica. Ce sume vor primi

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Consumatorii, despagubiti daca raman fara energie electrica. Ce sume vor primi

Incepand cu 1 ianuarie, toti consumatorii de energie electrica, fie ca este vorba despre pesoane fizice sau persoane juridice, pot primi despagubiri de la furnizori, daca vor ramane fara curent electrica, despagubirile fiind acordate in functie de numarul de ore de intrerupere neplanificata si de locatie, respectiv mediul rural sau mediul urban. continuă pe Adevărul

Consumatorii casnici primesc automat despagubiri daca raman fara curent mai mult de patru ore

Din acest an, Enel, Electrica, E. On si CEZ vor despagubi automat consumatorii casnici de energie electrica din zona lor de retea daca au loc pene de curent mai lungi. Despagubirea este de 30 de.

Ministrul Energiei are o idee n premiera n lume: Vrem sa acumulam energie electrica n depozitele de gaze

Ministerul Energiei intentioneaza sa dezvolte un proiect de acumulare de energie electrica in depozitele de gaze, idee care nu a mai fost introdusa pana acum in lume, a declarat marti ministrul Energiei, Anton Anton, in timpul audierilor pentru bugetul Ministerului Energiei din cadrul comisiilor reunite de buget-finante din Parlament.

Ministrul Energiei se lauda cu o idee in premiera in lume: Vrem sa acumulam energie electrica in depozitele de gaze

Ministerul Energiei intentioneaza sa dezvolte un proiect de acumulare de energie electrica in depozitele de gaze, idee care nu a mai fost introdusa nicaieri pana acum in lume. Anuntul a fost facut chiar de mi.

MINISTRUL ENERGIEI, O IDEE IN PREMIERA IN LUME: Vrem sa acumulam energie electrica in depozitele de gaze

Ministerul Energiei intentioneaza sa dezvolte un proiect de acumulare de energie electrica in depozitele de gaze, idee care nu a mai fost introdusa pana acum in lume, a declarat astazi ministrul Energiei, Anton Anton, in timpul audierilor pentru bugetul Ministerului Energiei din cadrul comisiilor reunite de buget-finante din Parlament.

35 de mehedinteni cercetati penal pentru furt de energie electrica

Distributie Oltenia a organizat un numar de 5. 015 actiuni pentru prevenirea si combaterea fenomenului de racordare ilegala la reteaua de distributie a energiei electrice de catre consumatorii casnici si agentii economici in intervalul octombrie - decembrie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )