Libnet.ro
UNICEF

12:45

Autostrada Arad-Timisoara. A fost semnat contractul pentru un drum de legatura de 10 km

Adevărul Adevărul,
Autostrada Arad-Timisoara. A fost semnat contractul pentru un drum de legatura de 10 km

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR a semnat vineri cu Todini Costruzioni Generali S. p. contractul de proiectare si executie pentru Drumul de legatura Autostrada A1 Arad -Timisoara - DN 69. continuă pe Adevărul

CNAIR: A fost semnat contractul pentru Drumul de legatura Autostrada A1 Arad -Timisoara - DN 69

Contractul pentru Drumul de legatura Autostrada A1 Arad -Timisoara - DN 69 a fost semnat, vineri, valoarea contractului fiind de aproape 190 de milioane de lei. Perioada de executie a lucrarilor este de 18 luni. Drumul respectiv are o lungime de 10 kilometri.

Drum de legatura de 10 km intre Timisoara si autostrada A1: Contract semnat pentru circa 39 milioane de euro FOTO: Pe unde va trece drumul

Un drum de 10 km cu cate doua benzi pe sens si separator de trafic va fi realizat la nord de Timisoara pentru a lega mai bine orasul banatean de autostrada A1 care trece destul de departe de zona municipiului. Contractul a fost semnat vineri de catre Compania de Drumuri cu Todini Construzioni Generali pentru circa 190 de milioane de lei cca 39 mil euro). Proiectarea va dura sase luni si executia 18 luni.

Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Ministrul Muncii s-a tinut de cuvant si a semnat ordinul care vizeaza milioane de pensionari din Romania. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta recent o reforma in sistemul de pensii si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )