Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capitalizare de 51,8 milioane lei pentru MAM Bricolaj, dupa prima zi la bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Capitalizare de 51,8 milioane lei pentru MAM Bricolaj, dupa prima zi la bursa

Cristian Gavan: Suntem intr-un proces accelerat de crestere; vom merge in fiecare oras important din tara ca sa acoperim cererea Retailerul de materiale de constructii MAM Bricolaj MAM) a incheiat prima zi de tranzactionare in piata AeRO cu o capitalizare de 51,8 milioane de lei, cu circa 53% mai mare decat cea anticipata pe baza pretului la care s-a incheiat plasamentul privat din toamna anului trecut, prin care compania a vandut 423. 000 de actiuni noi, la pretul de 20 leititlu. continuă pe Ziarul Bursa

INCEPAND DE MAINE Actiunile MAM Bricolaj intra la tranzactionare in piata AeRO

Actiunile retailerului de materiale de constructii MAM Bricolaj vor intra incepand de maine la tranzactionare prin piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti BVB), sub simbolul MAM, informeaza operatorul pietei noastre de capital printr-un anunt postat pe propriul site.

DUPA CE OFERTA DE ANUL TRECUT S-A INCHIS ANTICIPAT Actionarii iHunt au aprobat emiterea de noi obligatiuni, in valoare maxima de sapte milioane lei

Compania isi va majora capitalul social cu cel mult 0,47 milioane lei, prin emiterea a maxim 4,7 milioane de actiuni noi cu drepturi de preferinta asociate, ce vor fi tranzactionate la BVB * Crestere de circa 40% pentru actiunile HUNT, de la inceputul anului Actionarii iHunt Technology HUNT) au aprobat, in adunarea extraordinara de ieri, emiterea de obligatiuni corporative, neconvertibile in actiuni, in valoare de cel mult sapte milioane de lei, cu maturitatea de maxim patru ani si optiunea de rascumparare inainte de scadenta la initiativa societatii, se arata in raportul retailerului online si producatorului de telefoane mobile publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministrul Educatiei afirma ca a solicitat in bugetul invatamantului 530 de milioane de lei pentru bursele scolare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca a cerut 530 de milioane de lei in bugetul invatamantului pentru bursele scolare din 2021.

PENTRU FURNIZAREA DE ECHIPAMENTE ITC Dendrio Solutions a semnat un contract de 22,76 milioane lei cu Ministerul Apararii Nationale

Dendrio Solutions, companie detinuta 100% de Bittnet Systems BNET), a semnat un contract in valoare de 22,76 milioane lei fara TVA cu Ministerul Apararii Nationale pentru furnizarea de echipamente IT and C, a anuntat astazi Bittnet printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU FURNIZAREA DE ECHIPAMENTE ITC Dendrio Solutions a semnat un contract de 22,76 milioane lei cu Ministerul Apararii Nationale

Dendrio Solutions, companie detinuta 100% de Bittnet Systems BNET), a semnat un contract in valoare de 22,76 milioane lei fara TVA cu Ministerul Apararii Nationale pentru furnizarea de echipamente IT and C, a anuntat astazi Bittnet printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

31 de companii, amendate cu 26,6 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale la licitatiile de cumparare a lemnului

Companiile eliminau concurenta dintre ele in cadrul licitatiilor pentru a adjudeca masa lemnoasa la cel mai mic pret posibil, de cele mai multe ori, in detrimentul statului care incasa mai putini bani, sustine Consiliul Concurentei, care a anuntat marti ca a amendat cu aproximativ 26,6 milioane de euro 31 de companii active pe piata comercializarii masei lemnoase din Romania. 13 companii au recunoscut incalcarea legii concurentei si au beneficiat de reduceri ale amenzilor. UPDATE marti, 14:10) Cum explica firma EGGER de ce a colaborat si a acceptat sa plateasca sanctiunea de 22,6 milioane de lei: Desi angajatii nostri nu au initiat ei insisi vreo incalcare a regulilor de concurenta, nici nu au oprit practicile in cauza.

Peste 4 milioane de lei aruncate pe niste containere inutilizabilepentru gunoi

Un proiect in valoare de 4,2 milioane lei, fara TVA, ale carui lucrari au fost receptionate pe ultima suta de metri a mandatului fostului primar al Pitestiului Cornel Ionca, s-a dovedit a fi apa de ploaie. La propriu.

BVB Rulaj de 69 milioane lei, peste cel din primele sedinte ale saptamanii

Deprecieri pentru sapte din cei noua indici ai bursei Sapte din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi, in sedinta de tranzactionare de ieri, intr-o zi in care rulajul a crescut simtitor fata de cel din zilele anterioare.

Fond de investitii de 183 milioane Euro pentru startup-uri de tehnologii alimentare

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii revolutionare in sectorul alimentar vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de 183 de milioane de euro lansat de o companie elvetiana de investitii.

Elon Musk anunta ca doneaza 100 milioane dolari pentru tehnologii antipoluare

Miliardarul Elon Musk, cel mai bogat din lume, a anuntat, vineri, pe Twitter, ca va dona 100 de milioane de dolari pentru cea mai buna tehnologie de captare a emisiilor de carbon, pentru combaterea poluarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )