Libnet.ro
UNICEF

09:45

Listarea MAM Bricolaj la Bursa de Valori Bucuresti a debutat cu un record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Listarea MAM Bricolaj la Bursa de Valori Bucuresti a debutat cu un record

MAM Bricolaj, companie romaneasca din industria de bricolaj, a debutat pe piata AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti pe 21 ianuarie, unde actiunile sunt tranzactionate sub simbolul bursier MAM. Compania a stabilit inca din prima zi un record. Actiunile retailerului au atins cea mai mare valoare a tranzactiilor in prima zi de listare la BVB dintre toate companiile antreprenoriale care au intrat pe piata AeRO din 2015 pana in prezent, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Ne asteptam sa vedem cel putin 20 de companii venind catre BVB, anul acesta

Cel putin 20 de companii sunt asteptate sa vina la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in acest an, fie prin listare de actiuni fie de obligatiuni, a spus ieri Radu Hanga, presedintele operatorului pietei noastre de capital, in cadrul conferintei de presa ce a marcat intrarea la tranzactionare a actiunilor MAM Bricolaj MAM), in piata AeRO.

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Listarea nu inseamna privatizare

Listarea la bursa a companiilor detinute de stat nu inseamna privatizarea acestora, deoarece operatiunea implica vanzarea unui pachet minoritar catre investitori, astfel incat Statul Roman isi pastreaza controlul asupra societatilor, a spus astazi Radu Hanga, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea sarbatoreste zece ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti

Fondul Proprietatea Fondul) sarbatoreste zece ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat de presa remis de Franklin Templeton Bucharest Branch.

Capitalizare de 51,8 milioane lei pentru MAM Bricolaj, dupa prima zi la bursa

Cristian Gavan: Suntem intr-un proces accelerat de crestere; vom merge in fiecare oras important din tara ca sa acoperim cererea Retailerul de materiale de constructii MAM Bricolaj MAM) a incheiat prima zi de tranzactionare in piata AeRO cu o capitalizare de 51,8 milioane de lei, cu circa 53% mai mare decat cea anticipata pe baza pretului la care s-a incheiat plasamentul privat din toamna anului trecut, prin care compania a vandut 423. 000 de actiuni noi, la pretul de 20 leititlu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )