Libnet.ro
UNICEF

06:00

RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Vrem sa vedem sectorul tehnologic mai bine reprezentat la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RADU HANGA, BURSA DE VALORI BUCURESTI: Vrem sa vedem sectorul tehnologic mai bine reprezentat la BVB

Virgil Zahan, Goldring: Statutul de companie listata va ajuta 2Performant sa-si accelereze cresterea Ne dorim sa vedem cat mai multe companii din sectorul tehnologic care sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a spus ieri Radu Hanga, presedintele operatorului pietei noastre de capital, in cadrul evenimentului ce a marcat intrarea la tranzactionare a actiunilor 2Performant simbol 2P) prin Piata AeRO administrata de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Laptaria cu caimac debuteaza la Bursa de Valori Bucuresti

Agroserv Mariuta, compania care detine brandul de lactate premium Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii.

Obligatiunile Laptariei cu Caimac debuteaza la Bursa de Valori Bucuresti pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare

Agroserv Mariuta, compania care detine brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii. Obligatiunile au fost listate pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al BVB si se tranzactioneaza cu simbolul bursier MILK25E.

Laptaria cu Caimac vine la Bursa de Valori Bucuresti

Agroserv Mariuta, compania care opereaza sub brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii. Obligatiunile.

DORIN BOERESCU, 2PERFORMANT: in acest moment, listarea noastra la bursa vine ca un pas firesc

Dorim sa profitam de fereastra de oportunitate extraordinara pe care o avem in fata, atat in Romania, cat si in regiune * Industria de IT reprezinta o sansa prin care tara noastra poate sa recupereze decalajul pe care-l are fata de economiile dezvoltate, este de parere CEO-ul 2Performat Listarea in acest moment a 2Performant 2P) la Bursa de Valori Bucuresti BVB) vine ca un pas firesc, dupa ce societatea a parcurs un ciclu normal de dezvoltare si finantare al companiilor de tehnologie, a spus ieri Dorin Boerescu, director general al emitentului care tocmai si-a facut debutul in Piata AeRO.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )