Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comunicarea cu Fiscul se va realiza exclusiv online, din 2019

Hotnews Hotnews,
 Comunicarea cu Fiscul se va realiza exclusiv online, din 2019

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a pus la dispozitia contribuabililor, in 98% dintre sediile sale, calculatoare in sistem self service. La cerere, contribuabilii vor fi indrumati direct de catre inspectorii fiscali in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Hotnews

Comunicarea cu ANAF se va realiza exclusiv online de la 1 ianuarie

ANAF a pus la dispozitia contribuabililor, in 98% dintre sediile sale, calculatoare pe care acestia sa le poata folosi. Oamenii vor fi indrumati direct de catre inspectorii fiscali in vederea indeplinirii.

Dupa populatie, si firmele ar putea depune o singura declaratie. Comunicarea cu ANAF se va face online din 2019

Companiile ar putea avea o Declaratie Unica de anul viitor, iar comunicarea cu Fiscul se va face online, sustin reprezentantii Ministerului Finantelor Publice.

Schimbari mari la Premiile Oscar. Iata ce se intampla din 2019

Totul se schimba in jurul nostru si se pare ca din 2019, nici Premiile Oscar nu vor mai fi asa cum le stiam pana acum. Ceremonia va fi mult mai scurta, pana in trei ore si va fi introdusa o noua categorie care sa onreze filmele populare. Fanii nu sunt foarte multumiti de aceste schimbari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )