Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia unica 2018: Termenul de depunere se apropie, aminteste ANAF

Hotnews Hotnews,
 Declaratia unica 2018: Termenul de depunere se apropie, aminteste ANAF

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice este luni, 16 iulie 2018, reaminteste Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. continuă pe Hotnews

Declaratia unica trebuie depusa pana pe 16 iulie. in ce conditii se pot obtine reduceri

Declaratia unica trebuie depusa de contribuabili la ANAF pana pe 16 iulie, in cazul in care acestia au obtinut venituri in afara salariului. Statul ofera un sistem de bonificatii pentru contribuabilii care i.

Declaratia Unica: Cum se completeaza si ce trebuie sa stie investitorii de pe bursa

Persoanele care au tranzactionat in 2017 actiuni pe bursa mai au doua saptamani pentru a depune Declaratia Unica. Cititi in continuare cum se completeaza aceasta si care sunt datele pe care ANAF le vrea de la investitori.

Declaratia Unica: in ce conditii puteti obtine reduceri la plata obligatiilor fiscale

Declaratia Unica se depune in anul 2018 pana la data de 16 iulie, inclusiv. in acest an, Fiscul acorda o serie de reduceri pentru cei care depun declaratia si platesc la timp. Pentru ceilalti a stabilit o serie de amenzi.

ANAF: Declaratia Unica trebuie depusa pana pe 16 iulie 2018

Termenul limita pentru depunerea 039;039;Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice039;039; este 16 iulie 2018, a anuntat, vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

ANAF te invata cum sa depui Declaratia Unica. Ce amenzi risti daca nu o faci

ANAF a publicat Ghidul privind depunerea in anul 2018 a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Rezumam, mai jos, cele mai importante lucruri de retinut.

Declaratia Unica 2018: Ce amenzi risca PFA si persoanele cu dividende, chirii, activitati independente, daca nu o depun. Descarca Ghidul ANAF

Persoanele fizce autorizate PFA) si celelalte persoane fizice care obtin venituri din activitati independente, chirii sau dividende risca amenzi de la 50 de lei la 500 de lei daca nu depun declaratua unica privind veniturile realizate, potrivit unui Ghid in format PDF realizat de ANAF.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )