Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT (surse)

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT (surse)

Executivul a aprobat, in sedinta de miercuri a Guvernului, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT, au declarat pentru agentia Mediafax surse din Palatul Victoria. Surse guvernamentale au precizat ca decizia Guvernului s-a bazat pe un punct de vedere de la Ministerul Justitiei care prevede ca Executivul poate adopta rectificarea bugetara fara aviz de la CSAT, baza legala pentru acest punct de vedere fiind o decizie a CCR din 2015 potrivit careia este obligatorie solicitarea unui aviz de la CSAT, nu si primirea avizului. continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara FARA avizul CSAT. Teodorovici: Voi merge eu la Cotroceni, alaturi de Tudorel Toader

Guvernul PSD-ALDE a aprobat prima rectificare bugetara din acest an, fara a avea avizul CSAT. La baza rectificarii, ministerul de Finante a luat in calcul o crestere economica de 5,5% si a estimat.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara, fara avizul CSAT

Executivul a aprobat, in sedinta de miercuri a Guvernului, prima rectificare bugetara pe anul 2018, fara avizul CSAT. Surse guvernamentale au precizat pentru Mediafax ca decizia Guvernului s-a bazat pe un punct de vedere de la Ministerul Justitiei care prevede ca Executivul poate adopta rectificarea bugetara fara aviz de la CSAT, baza legala pentru acest punct de vedere fiind o decizie a CCR din 2015 potrivit careia este obligatorie solicitarea unui aviz de la CSAT, nu si primirea avizului.

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara fara avizul obligatoriu al CSAT

Guvernul a adoptat miercuri proiectul de rectificare bugetara, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustinand in continuare ca rectificarea este pozitiva.

Guvernul trece rectificarea bugetara fara avizul CSAT, doar din ambitie

Ambitia Guvernului PSD de a nu ajunge la un numitor comun cu serviciile secrete, pe care nu le poate controla, dar nici nu presedintele Klaus Iohannis a culminat miercuri cu decizia fara precedent a Executivului de a aproba rectificarea bugetara, care taie bugetele institutiilor de forta, fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Bomba serii la Antena 3. Bugetul, aprobat fara avizul CSAT

Guvernul ar putea adopta, miercuri, bugetul de stat si rectificarea bugetara fara avizul CSAT. Stire in curs de actualizare .

Bugetul, aprobat fara avizul CSAT

Guvernul ar putea adopta, miercuri, bugetul de stat si rectificarea bugetara fara avizul CSAT. Stire in curs de actualizare .

Cum poate fi adoptata rectificarea bugetara fara avizul CSAT. Explicatia lui Augustin Zegrean, fost presedinte CCR

Rectificarea bugetara poate fi adoptata chiar si fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sau chiar daca acesta este negativ, insa numai printr-o decizie a Parlamentului, nu a Guvernului, explica fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean.

Zegrean: Doar Parlamentul poate adopta rectificarea bugetara, chiar si fara avizul CSAT

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei Augustin Zegrean declara ca rectificarea bugetara poate fi adoptata chiar si fara avizul CSAT, insa numai printr-o decizie a Parlamentului.

Membru CSM: Teoretic, bugetul poate trece fara avizul CSAT

Victor Alistar a afirmat, marti, la Punctul de intalnire, ca, teoretic, bugetul ar putea sa treaca miercuri fara avizul consultativ al CSAT. Citeste si: Bomba serii la Antena 3. Bugetul, aprobat fara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )