Libnet.ro
UNICEF

11:45

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Adevărul Adevărul,
Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax. continuă pe Adevărul

Petre Daea, discutii cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila despre cererea de demitere a ministrului de Interne

Premierul Viorica Dancila considera ca gestul primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a cere demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, nu denota un conflict, ci o discutie intre doua colege. Ea a.

Viorica Dancila, despre pesta porcina: A face din asta un subiect politic e inoportun. Vom despagubi oamenii

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la subiectul pestei porcine, ca este inoportun ca aceasta tema sa devina una politica, fiind important sa fie luate masurile care se.

Viorica Dancila: Nu am facut evaluarea ministrilor, deci nu putem vorbi despre o remeniere guvernamentala

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, ca nu se va discuta despre remaniere guvernamentala la sedinta Comitetului Executiv de la finalul acestei saptamani, intrucat nu a fost realizata.

Viorica Dancila: Nu am facut evaluarea ministrilor, deci nu putem vorbi despre o remaniere guvernamentala

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Constanta, ca nu se va discuta despre remaniere guvernamentala la sedinta Comitetului Executiv de la finalul acestei saptamani, intrucat nu a fost realizata.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

Reactia premierului Viorica Dancila dupa atacurile lansate asupra sa: Poate ca am gresit, este o presiune imensa

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri ca a fost descumpanita de virulenta atacurilor lansate asupra sa, precizand ca a facut greseli din cauza presiunii si a oboselii imense. Am fost descumpanita.

Viorica Dancila asigura: Nu o sa gresesc niciodata in deciziile pe care le voi lua pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj vineri, la sosirea la Scoala Politica de Vara a Organizatiei Femeilor Social Democrate OFSD), prin care i-a indemnat pe romani sa fie mai buni in acest An.

Senator PNL: inainte sa-si dea demisia sau sa fie remaniat, Petre Daea sa ia macar masuri pentru a opri intrarea pestei ovinelor si caprinelor in Romania

Senatorul PNL Iancu Caracota spune ca, dupa ce productia de carne de porc a fost afectata de pesta africana aproape iremediabil, fiind lovite zece judete, cu un risc major de extindere, dar si cei mai importanti producatori romani, acum zootehnia este amenintata de pesta micilor rumegatoare, al carei focar se afla la granita de sud a Romaniei, in Bulgaria. Acesta ii cere lui Petre Daea sa ia masuri inainte de a fi nevoit sa-si dea demisia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )