Libnet.ro
UNICEF

15:30

SPECIALISTII au dat ALARMA: Criza economica, tot mai aproape! Romania risca sa depaseasca deficitul bugetar

B1 B1,
SPECIALISTII au dat ALARMA: Criza economica, tot mai aproape! Romania risca sa depaseasca deficitul bugetar

Agentia de rating Fitch avertizeaza ca deficitul bugetar al Rocmaniei s-ar putea adanci spre 3,4% din PIB in 2018 si 3,6% in 2019. Au fost confirmate ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta. continuă pe B1

Adevarul Live: Halep, tot mai aproape de o noua lovitura: De ce poate castiga Wimbledon mai usor decat se astepta

Simona Halep a jucat finala la primele doua turnee de Grand Slam din 2018, iar la French Open a devenit campioana. La ce se intampla la All-England Club, romanca poate spera la o repetare a scenariului de la Paris.

MARELE CUTREMUR care va lovi ROMANIA se apropie! Semnele ca DEZASTRUL e mai aproape decat credeam! Specialistii au dat ALARMA

Zona seismica Vrancea poate produce neplacute oricand este de parere fizicianul Gheorghe Marmureanu. Potrivit acestuia, viitorul mare cutremur in Romania va avea 7,2 sau 7,9 grade, poate chiar 8 pe scara Richter.

MEDICII au dat ALARMA: NU trebuie sa te mai atingi de rosiile cu mot! MOTIVUL este socant

Medicii au transmis un puternic semnal de alarma: Trebuie sa evitam pe cat posbil rosiile cu mot! in ultimii ani, au aparut pe piata din Romania rosiile tuguiate pe care foarte multa lume le.

Politistii au DAT LOVITURA! Unul dintre cei mai cautati romani a fost ARESTAT in Italia! Era dat in urmarire de ani buni... (FOTO)

Stan Nicolae-Marius, unul dintre cei mai cautati romani, care apare la sectiunea MOST WANTED, pe site-ul Politiei Romane, a fost arestat in Italia. Acesta era dat in urmarire internationala inca din anul.

Utile: Semne care anunta ca ati putea avea DIABET de tip 1. Care sunt simptomele care trebuie sa va ngrijoreze; Atentie la terapiile alternative! Tot mai multi romni cred ca afectiuni grave pot fi tratate cu sucuri sau ceaiuri, iar viata lor este n peric

O cercetatoare romanca a gasit cea mai buna metoda de a avea o discutie in contradictoriu cu partenerul. Niciun fel de relatie nu este ferita de conflicte, fie ele simple discutii in contradictoriu. Previn infarctul si cancerul de prostata. Cinci beneficii dovedite ale partidelor de amor. Zeci de mii de europeni sunt afectati in fiecare an de cancerul de prostata. Studii facute.

Halep, luata in brate de zeul tenisului: De ce Simona e mai aproape de trofeul de la Wimbledon dupa un singur meci

Liderul WTA va juca, astazi dupa ora 15. 30, Eurosport), in turul II, insa deja a scapat de mai multe adversare incomode cu care se putea intersecta in urmatoarele faze.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )