Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fratii Paval, care au creat Dedeman, au cumparat 23% din Alro Slatina pentru 495 de milioane de lei

B1 B1,
Fratii Paval, care au creat Dedeman, au cumparat 23% din Alro Slatina pentru 495 de milioane de lei

Fratii Paval cumpara 23% din Alro Slatina in schimbul a 495 de milioane de lei, ajungand astfel la investitii de 845 de milioane de lei la bursa la preturile de tranzactionare de joi dupa amiaza, anunta. continuă pe B1

Proprietarii Dedeman au cumparat 23% din Alro

Dragos si Adrian Paval, proprietarii lantului de magazine bricolaj Dedeman, au ajuns sa detina 23% din producatorul de aluminiu Alro Slatina, prin intermediul vehiculului investitional Paval Holding.

IN URMA OFERTEI DE VANZARE DE MIERCURI Fratii Paval au cumparat aproape un sfert din Alro

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman si Cemacon, au cumparat un pachet de circa 165 milioane de actiuni Alro ALR), reprezentand 23,16% din cel mai mare producator regional de aluminiu, potrivit unui comunicat al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

A cumparat mere din supermarket, peste care a turnat apa fierbinte. Experimentul care te va ingrozi! Ce consumam de fapt (VIDEO)

Din nefericire, suntem victimele unui sistem care ne ucide in goana dupa profit si ne otraveste in fiecare zi cu alimentele pe care le gasim la orice pas. Legumele si fructele au devenit adevarate bombe de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )