Libnet.ro
UNICEF

10:00

Start la cea mai mare oferta de pe bursa: Discount 7% pentru micii investitori, Fondul Proprietatea nu vinde jumatate de an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Start la cea mai mare oferta de pe bursa: Discount 7% pentru micii investitori, Fondul Proprietatea nu vinde jumatate de an

Alro ALR) demareaza saptamana acesta o oferta publica secundara SPO) prin care urmeaza sa fie vandute 383,7 milioane de actiuni 53,7% din companie) la un pret maxim de 6,18 lei/actiune. Investitorii persoane fizice care vor subscrie actiuni Alro in. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters.

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Hotararea prin care s-a decis transferul terenului pe care s-a construit cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania, anulata din nou in instanta

Tribunalul Suceava a anulat hotararea de Consiliu Local prin care s-au transferat cele noua hectare de pasune pe care s-a construit una dintre cele mai mari aberatii facute din bani europeni, groapa de gunoi din Pasul Mestecanis.

Privelistea impresionanta a lacului de acumulare Valea de Pesti. De ce a secat cea mai mare intindere de apa

La aproape cinci decenii de la infiintarea sa, lacul de acumulare Valea de Pesti a fost golit, pentru a fi efectuate reparatii la baraj. Acum, in locul intinderii de apa a mai ramas o priveliste cu care putini localnici au fost obisnuiti.

Tel Aviv, cea mai potrivita destinatie la inceput de vara

Tel Aviv este cea mai potrivita destinatie pentru calatoriile la inceputul sezonului estival, potrivit recomandarilor CNN, care a intocmit un top al celor mai potrivite destinatii de vizitat in iunie.

Business report: Cum s-a dus de rpa cea mai tare afacere cu pepeni din sudul Moldovei; ncasarile din TVA le concureaza pe cele din 2017. Explicatia ANAF: a picat Pastele altfel; Liberalizarea nu prea prinde la romni

Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce?Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de. Ungaria vrea sa forteze Romania sa extraga gaze din Marea Neagra. Peter Szijjarto, ministrul de Externe al Ungariei, afirma ca aprovizionarea cu.

Cum arata cerul in cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian

Vineri a fost cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian, punctul maxim fiind atins cand circa 19. 000 de aeronave se aflau in aer, informeaza FlightRadar24.

DIETA. Asta e cea mai rapida dieta! Slabesti 5 kilograme intr-o singura saptamana

A venit primavara si iti doresti sa dai cateva kilograme jos. Te-ai intrebat cum sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Ei bine, nu este cea mai sanatoasa decizie, insa poti reusi daca tii, timp de sapte zile, un.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, vizibila si din Romania. Cand va avea loc fenomenul

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol va avea loc pe 27 iulie 2018, durata maxima a fazei totale fiind, in anumite regiuni, de 103 minute. Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucuresti,.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )