Libnet.ro
UNICEF

19:00

Persoanele fizice pot amana plata chiriei. Care sunt pasii

Hotnews Hotnews,
 Persoanele fizice pot amana plata chiriei. Care sunt pasii

Locatarii, respectiv operatorii economici practicanti ai profesiilor liberale afectati de starea de urgenta pot cere amanarea chiriei, potrivit unei legi publicate in Monitorul Oficial. Sunt anumite conditii si o procedura care trebuie indeplinita. De precizat ca amanarea nu inseamna ca nu se vor plati acei bani. in caz contrar, intervine executarea silita. continuă pe Hotnews

De unde vine scepticismul fata de Europa si care sunt urmarile lui pentru tarile Parteneriatului Estic

Populismul eurosceptic, care a atins cote extreme in Ungaria si Polonia, denota usurinta cu care se poate propaga tipul iliberal de gandire in randul politicienilor europeni. Totul a inceput cu regimul lui Viktor Orban, demarat in urma unor alegeri democratice in 2010 si ulterior cimentat in decursul scrutinelor ulterioare in 2014 si 2018), prin eliminarea competitiei electorale si dinamizarea nationalismului maghiar. Gradual, stilul de guvernare intruchipat de catre Orban s-a convertit intr-un model de referinta pentru alti lideri iliberali.

Care sunt categoriile de persoane exceptate de la purtarea mastii de protectie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela au semnat in cursul zilei de astazi un ordin comun care prevedeinstituirea obligativitatii purtarii mastii de.

Cum vede un consultant fiscal facilitatile oferite de Guvern si care sunt principalele ingrijorari provocate de acestea? Angela Rosca, managing partner Taxhouse vine la o intalnire deladistanta joi de la ora 12

Intalnirea de joi va fi despre fiscalitate. Vom discuta cu Angela Rosca, fondator si managing partner Taxhouse despre principalele ingrijorari pe care le au clientii firmelor de consultanta fiscala, dar si despre ingrijorarile consultantilor fiscali. Cum vad ei pachetul de masuri de sprijin guvernamental, ce asteptari au pentru 2020, cum decurge colaborarea cu echipele din Guvern si multe altele. intalnirea deladistanta va avea loc joi, incepand cu ora 12. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

ştiri din Economie

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )