Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea IRONIZEAZA amnistia fiscala a lui Teodorovici: O sa ajunga ca Petrica si lupul ca va fi si nu va fi

B1 B1,
Dragnea IRONIZEAZA amnistia fiscala a lui Teodorovici: O sa ajunga ca Petrica si lupul ca va fi si nu va fi

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre amnistia fiscala propusa de ministrul Eugen Teodorovici. Dragnea a precizat ca trebuie facuta o analiza in Guvern, pe baza. continuă pe B1

Teodorovici da asigurari ca amnistia fiscala nu va sterge datoriile celor din PSD

Ministrul Finantelor a dat romanilor asigurari ca amnistia fiscala este gandita ca un mecanism de deblocare a unei parti din economie, nu de stergere a datoriilor unor colegi de partid. Teodorovici a precizat ca de plata datoriei catre stat nu s-a scutit nici macar pe el in 2015, cand a dat amnistia fiscala, si ca a platit aceasta datorie leu cu leu.

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Eugen Teodorovici, clarificari privind amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre proiectul amnistiei fiscale si a subliniat ca o asfel de masura ar fi axata pentru companiile de stat. Despre posibilitatea extinderii unei astfel de.

PNL despre amnistia fiscala: Ar reprezenta un semnal iNGROZITOR catre societate. Adevaratul slogan al PSD este NEDREPTATE pana la CAPAT!

Liberalii se arata ingroziti de proiectul de amnistie fiscala anuntat de ministrul Eugen Teodorovici. Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce este categoric impotriva acestui.

Ministrul Finantelor, date de ultima ora despre amnistia fiscala: Nu sterg datorii ale colegilor mei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, desprebilantul in privinta finantelor din ultimele sase luni de guvernare. Banul tarii poate fi gestionat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )