Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tariceanu, declaratii de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Trebuie analizata in toate aspectele ei

B1 B1,
Tariceanu, declaratii de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Trebuie analizata in toate aspectele ei

Calin Popescu Tariceanu a avertizat, vineri, ca amnistia fiscala trebuie analizata in toate aspectele ei, sustinand ca persoanele care au dificultarti financiare trebui ajutate sa isi. continuă pe B1

Tariceanu: Amnistia fiscala trebuie analizata in toate aspectele. Cei care au avut dificultati sa poata sa fie ajutati sa-si revina

Amnistia fiscala trebuie analizata in toate aspectele ei, iar cei care au avut anumite dificultati din anumite cauze sa poata sa fie ajutati sa-si revina, a declarat vineri presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Tudorel Toader, explicatii de ULTIMA ORA despre respingerea candidatilor la sefia DNA: Ce spune despre fostul adjunct al lui Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader sustine ca cei patru candidati la sefia DNA au fost respinsi pentru ca niciunul dintre ei nu a creat membrilor Comisiei convingerea faptului ca pot reforma.

Viorica Dancila, informatii de ULTIMA ORA despre rectificarea bugetara: Decizia a fost luata

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern ca prima rectificre bugetara din acest an va fi una pozitiva. Avem venituri in plus la bugetul general consolidat de aproape 6.

Mediul de afaceri nu sustine amnistia fiscala

Opt din zece intreprinzatori din tara noastra declara ca nu sustin amnistia fiscala propusa de actualul Guvern, insa patru din zece oameni de afaceri de la noi din tara spun ca ar putea fi interesati personal de amnistia fiscala sa li se reduca macar penalitatile datorate), a afirmat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Tariceanu a facut anuntul despre REMANIEREA GUVERNULUI: Daca un ministru nu este capabil...

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a vorbit vineri despre posibile remanieri in Guvernul Dancila. Acesta nu a exclus total posibilitatea ca anumiti membri ai cabinetului Dancila sa fie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )