Libnet.ro
UNICEF

11:00

11 situatii prin care chemi practic ANAF sa te controleze

Hotnews Hotnews,
 11 situatii prin care chemi practic ANAF sa te controleze

Din prima jumatate a anului 2020, ANAF are o noua directie care se ocupa de analiza de risc si care este deja functionala. Directia analizeaza comportamentele fiscale ale contribuabililor, iar daca acestea le ridica suspiciuni, se vor demara verificari amanuntite. Desi grila indicatorilor aplicati de catre ANAF 523;n calculul gradului de risc fiscal nu este publica, practicienii de la ATIPIC Transfer Pricing Solutions au identificat 11 tipare de comportament fiscal asociat preturilor de transfer, care pot genera controale din partea autoritatilor. continuă pe Hotnews

11 situatii frecvente care va aduc controalele ANAF. Ce sa eviti ca sa scapi de ochii Fiscului

Din prima jumatate a anului 2020, ANAF are o noua directie care se ocupa de analiza de risc si care este deja functionala. Directia analizeaza comportamentele fiscale ale contribuabililor, iar daca acestea le ridica suspiciuni, se vor demara verificari amanuntite.

Chinul prin care trece fiica actorului Constantin Codrescu! Nu vrea sa anunte medicul

Momente extrem de grele pentru fiica actorului Constantin Codrescu! Prin ce trece tanara? Recent, Ana s-a confesat prietenilor sai din mediul online cu privire la problemele pe care le intampina. Despre ce este vorba si ce griji s-au abatut asupra ei? Momente grele pentru fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu Fiica adoptiva a actorului Constantin .

Romania face parte dintr-o misiune OSCE pentru investigarea fraudelor electorale in Belarus PE adopta o rezolutie prin care nu-l recunoaste pe Lukasenko drept presedinte

Parlamentul European PE) a adoptat joi o rezolutie prin care nu-l mai recunoaste pe Alexandr Lukasenko drept presedinte al Belarusului, calificata de Minsk drept agresiva, indepartata de realitate si dezechilibrata, in timp ce mai multe state membre ale Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), printre care si Romania, au constituit o misiune de experti independenti pentru investigarea incalcarii drepturilor omului si fraudelor electorale in Belarus, relateaza agentiile EFE si Reuters, potrivit Agerpres.

CCR dezbate sesizarile Guvernului la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare si nu Guvernul. Deciziile privind aceste obiectii au fost amanate de CCR, in sedinta de marti. Alegerile legislative vor avea loc in acest an pe 6 decembrie.

Un savant renumit a descoperit metoda prin care sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Care este trucul pe care il pot folosi elevii

Richard Feynman, fin observator al gandirii umane si un educator de clasa, a venit cu o solutie pentru iluzia cunoasterii. O poti privi ca pe un test, truc sau pur si simplu ca pe o metoda de invatare rapida. Metoda Feynman: cum sa inveti usor si sa nu uiti niciodata. Trucul descoperit de savant Multi .

CCR dezbate azi sesizarile lui Iohannis referitoare la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare si nu Guvernul, potrivit ordinii de zi afisate pe site-ul institutiei. Alegerile legislative vor avea loc in acest an pe 6 decembrie.

Proiectul prin care China vrea sa cucereasca spatiul

China construieste un port spatial plutitor pentru a-si lansa rachetele in largul coastei orasului Haiyang, relateaza Universe Today. Portul aerospatial de est este dezvoltat de China.

Fundamentul unui viitor sigur pentru copii este educatia. Candidatul PNL la Primaria Vaslui, Tudor Polak: Este esential sa investim in oportunitati de invatare si mijloace prin care tinerii sa evolueze

Candidatul PNL la functia de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, sustine ca urbea noastra are nevoie de investitii durabile si sustenabile, care vor determina dezvoltarea orasului si crearea locurilor de.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora poate vota pe parcursul a doua zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri Legea care modifica si completeaza unele acte normative in materie electorala, transmite Administratia Prezidentiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )