Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Hotnews Hotnews,
 ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal. continuă pe Hotnews

Vlad Voiculescu, despre sanctiunile pentru cei care vaccineaza persoanele peste rand: Suma va trebui sa fie una de care sa-si aduca aminte fara bucurie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a spus, la Digi 24,ca de saptamana viitoare vor fi introduse sanctiuni pentru coordonatorii centrelor de vaccinare care vor vaccinaalte persoane decat cele.

VLAD VOICULESCU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat ca nu are informatii ca in pavilionul de la Institutul Matei Bals ar fi existat alte surse de incalzire decat cele care se afla intr-o unitate medicala si a precizat ca exista avize pentru lucrarile care s-au facut in acel corp de cladire.

VLAD VOICULESCU: Urmatoarele locuri disponibile pentru vaccinare vor fi pentru varstnici, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata ca a propus premierului si are acceptul acestuia ca in perioada urmatoare, pentru toate locurile care se deschid in platforma de programare pentru vaccinare, eligibili sa fie doar varstnicii, cei cu boli cronice, cei cu handicap, respectiv cei care ii ingrijesc sau locuiesc cu acestia, potrivit News.

Ministrul Sanatatii anunta schimbarea strategiei de vaccinare: in februarie, toate locurile noi vor fi doar pentru varstnici, bolnavii cronici, persoanele cu handicap si cei care ii ingrijesc (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi schimbata strategia de vaccinare anticoronavirus, astfel ca toate locurile noi pentru programare vor fi.

Persoane peste 65 de ani, reprogramate la vaccinare, desi CNCAV anuntase ca masura e valabila pentru cei sub aceasta varsta. Ma simt foarte afectat. Ma intreb cine va primi doza in locul meu

Mai multe persoane cu varste de peste 65 de ani, care s-au programat pentru a li se administra vaccinul anticoronavirus, au fost informate ca au fost reprogramate. Asta desi, vineri, Comitetul National de Coordonare.

NICUSOR DAN, LA DEZBATERILE DESPRE BUGET: imi doresc conditii bune pentru cei ce muncesc in teatre

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca prima etapa a constructiei bugetului pentru 2021 s-a incheiat, luni discutand pe acest subiect cu institutiile de cultura din subordinea PMB.

O persoana de peste 65 de ani sustine ca a fost reprogramata la vaccinare, desi CNCAV anuntase ca masura e valabila pentru cei sub aceasta varsta. Ma simt foarte afectat. Ma intreb cine va primi doza in locul meu

Andrei Iliescu, un barbat in varsta de peste 65 de ani, sustineca a fost programat pentru vaccinul anti-COVID-19 chiar sambata, la un centrul de vaccinare din Bucuresti. Numai ca vineri seara a aflat c.

Un primar din Gorj a montat camere video in copaci, ca sa-i prinda pe cei care arunca gunoaiele pe unde apuca

Autoritatile din comuna gorjeana Balesti au ajuns la capatul rabdarii din cauza celor care arunca gunoaiele pe unde apuca. Satule sa stranga dupa iresponsabili, acestea s-au gandit si la o metoda de.

SUA ofera o recompensa de 1 milion de dolari pentru informatiile care ar putea duce la arestarea interlopului Florin Raducanu

Autoritatile dinCalifornia ofera orecompensa de 1 milion de dolari pentru orice informatie care ar puteaduce la capturarea lui Florin Raducanu. Acesta este acuzat ca l-a ucis la inceputul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )