Libnet.ro
UNICEF

10:00

ANAF anunta ca in iunie a indeplinit programul de colectare stabilit prin Legea bugetului

Hotnews Hotnews,
 ANAF anunta ca in iunie a indeplinit programul de colectare stabilit prin Legea bugetului

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a colectat venituri bugetare in suma de 23,10 miliarde de lei, in iunie, si s-a indeplinit programul de colectare stabilit prin legile bugetare anuale, respectiv Legea bugetului de stat nr. 502019 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat nr. 472019, se arata intr-un comunicat al institutiei. continuă pe Hotnews

ANAF anunta ca si-a indeplinit programul de colectare stabilit prin legile bugetare anuale: cati bani a adunat in iunie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca si-a indeplinit programul de colectare stabilit prin Legea Bugetului de stat nr. 502019 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat nr.

Noua sefa a ANAF a indeplinit programul de colectare. Fiscul a strans peste 23 de miliarde de lei, in iunie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala sustine ca si-a indeplinit programul de colectare stabilit prin legea bugetului, dupa ce in luna iunie a reusit sa colecteze venituri bugetare in suma de 23,10 miliarde de lei. Aceasta performanta vine dupa un dezastru la colectare in ultimele luni, care au dus la schimbarea sefei Fiscului.

ANAF a colectat in iunie 23,1 miliarde de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat luni ca a colectat in luna iunie venituri bugetare in suma de 23,1 miliarde de lei si s-a indeplinit programul de colectare stabilit prin legile bugetare anuale, respectiv Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )