Libnet.ro
UNICEF

14:47

ANAF si cei 1.500 lei pentru cresa sau gradinita

Hotnews Hotnews,
 ANAF si cei 1.500 lei pentru cresa sau gradinita

Daca firma unde lucrezi iti plateste gradinita, atunci acea societate scade din impozitul pe profit pe care-l datoreaza 1. 500 leiluna de fiecare copil, conform Legii 2392020. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a realizat si o brosura in acest sens. continuă pe Hotnews

Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

O noua Hotarare de Guvern HG) a fost adoptata miercuri 27 ianuarie, conform careia cei care nu respecta prevederile legale vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare. Despre ce este vorba? Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta noua Hotarare de Guvern O sedinta de Guvern a fost sustinuta miercuri 27 ianuarie, in urma careia a .

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Fiul fostului primar al Constantei, Radu Mazare, Raducu, a fost amendat de politisti cu suma de 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile adoptate in actualul context epidemiologic.

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca a incalcat masurile anti-COVID si si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei Radu Mazare, a fost amendat de politisti cu 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile stabilite in contextul pandemiei de COVID.

DEBUT IN FORTA PE AERO Capitalizare de 67,5 milioane de lei pentru Safetech, dupa prima ora si jumatate de tranzactionare

Rulaj de 6,3 milioane de lei, cel mai mare de la BVB * Victor Gansac: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere Actiunile Safetech Innovations SAFE), primul emitent de securitate cibernetica de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), se tranzactionau la 21,6 lei dupa o ora si jumatate de la deschiderea sesiunii bursiere, pret ce confera companiei o valoare de piata de 67,5 milioane de lei, de peste patru ori mai mare fata de cea la care s-a inchis plasamentul privat derulat in octombrie anul trecut.

Banii intra direct in cont: se dau pana la 1.000 de lei pentru acesti romani. Conditiile sunt acum oficiale

O veste excelenta a venit pentru romani in aceste zile. Vorbim de bani in plus, dati de stat, iar conditiile de obtinere sunt rezonabile. in sedinta Consiliul Local al Sectorului 1, din 28.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )