Libnet.ro
UNICEF

18:15

ANAF: Este pentru prima data in 5 ani cand in Romania nu mai creste decalajul fiscal la TVA

Adevărul Adevărul,
ANAF: Este pentru prima data in 5 ani cand in Romania nu mai creste decalajul fiscal la TVA

Este pentru prima data in cei 5 ani de analiza a decalajului fiscal la TVA cand Romania nu mai figureaza printre statele cu cea mai mare crestere, atrage atentia Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF). continuă pe Adevărul

DUPA CE CHINA A REDUS SUBVENTIILE Vanzarile de automobile electrice au scazut in iulie pentru prima data

Vanzarile globale de automobile electrice au scazut pentru prima data in istorie in luna iulie a acestui an, dupa ce China a redus subventiile acordate pentru achizitionarea de automobile electrice, o dovada a influentei pe care o are sprijinul Guvernului asupra pietei automobilelor electrice, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

A dat bacalaureatul pentru prima data la 51 de ani si a obtinut 9.10

Si-a dorit foarte mult sa dea bacalaureatul si nu a tinut niciun moment cont de varsta. Carmen are 51 de ani si s-a intors de curand din Grecia unde a trait multi ani, potrivit Digi 24. S-a inscris la bacalaureat si a trecut cu media 9.

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

Antena 1 a anuntat data oficiala. Cand va incepe sezonul 7 iUmor. Prima emisiune cu Delia, Cheloo si Bendeac din noua serie

Credeai ca ai scapat? Ghinion! iUmor se intoarce. Show-ul in care se rade pana la refuz revine pe Antena 1. Cand incepe sezonul 7? Antena 1 a anuntat data oficiala. Cand incepe iUmor? Antena 1 a anuntat data oficiala! iUmor, show-ul care descreteste fruntile, revine pe sticla, dupa o lunga asteptare. Publicul nu s-a saturat .

Incredibil cum reactioneaza o pisica atunci cand isi aude stapana cantand! Prima data nu mi-a venit sa cred. Mi-a placut sa cant toata viata mea

O tanara a observat capropria-i pisica se comporta extrem de ciudat de fiecare data cand incepe sa cante, semn ca patrupedului nu prea-i place sa o asculte. Prima data nu mi-a venit sa.

PENTRU URMATORII CINCI ANI: Reynaers Aluminium bugeteaza investitii de circa 1,4 milioane euro

Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, are un plan de investitii de circa 1,4 milioane de euro pentru urmatorii cinci ani, destinat expansiunii si dezvoltarii pe plan local. Cea mai recenta actiune din acest plan este reprezentata de relocarea noului sediu, ce include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500. 000 euro.

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca a rupt tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Escaa vorbit pentru prima data despre perioada primei sarcini. Vedeta a marturisit cat de frumoasa a fost acea perioada, dar a spus si ce anume nu i-a mai dat voie doctorul sa faca pentru a putea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )