Libnet.ro
UNICEF

13:00

ANAF lanseaza un nou serviciu electronic

Adevărul Adevărul,
ANAF lanseaza un nou serviciu electronic

Ministerul Finantelor Publice, prin Centrul National pentru Informatii Financiare, si ANAF au colaborat la dezvoltarea si implementarea unui nou serviciu electronic, prin intermediul caruia contribuabilii se pot programa online pentru intalnirea cu un inspector fiscal. continuă pe Adevărul

ANAF lanseaza un nou serviciu electronic: Contribuabilii se pot programa online pentru intalnirea cu un inspector fiscal

ANAF lanseaza un nou serviciu electronic. Este vorba despre programarea online pentru intalnirea cu un inspector fiscal. Programare online pentru intalnirea cu un inspector.

DE ASTAZI: Contribuabilii se pot programa online pentru intalnirea cu un inspector ANAF

Ministerul Finantelor Publice, prin Centrul National pentru Informatii Financiare, si Agentia Nationala de Administrare Fiscala au dezvoltat si implementat un nou serviciu electronic, Programarea online, prin intermediul caruia contribuabilii se pot programa online pentru intalnirea cu un inspector fiscal, conform Agerpres.

ANAF, un nou anunt pentru milioane de romani. Se intampla de azi

Noi facilitati ale serviciului Spatiul Privat Virtual a fost implementat de catre Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala. Anuntul ANAF pentru milioane de romani Prin aceste facilitati se acorda titularului contului SPV posibilitatea de a plati, in numele oricarei alte persoane fizice, impozitele sau contributiile evidentiate in Declaratia unica, conform unui comunicat al ANAF. Potrivit .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2727 seconds )