Libnet.ro
UNICEF

16:00

ANAF a realizat un Ghid pentru persoanele care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc

Hotnews Hotnews,
 ANAF a realizat un Ghid pentru persoanele care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc

Persoanele fizice care realizeaza venituri din premii si jocuri de noroc atat din Romania, cat si din strainatate, au obligatia sa declare veniturile si sa plateasca impozite la buget. in acest sens, Ministerul Finantelor si ANAF au realizat un ghid. continuă pe Hotnews

Studiu privind imunizarea post-vaccin: Persoanele care nu au trecut prin infectia cu SARS-CoV-2 dezvolta mai putini anticopi anti-Spike, fata de cele care au fost infectate si s-au vaccinat cu prima doza

MedLife anunta noi concluzii in primul studiu privind imunizarea post-vaccin. Pentru ca raspunsul imun dupa prima doza de vaccin este scazut la persoanele care nu au trecut anterior prin boala, MedLife recomanda autoritatilor sa reevalueze cu atentie posibilitatea administrarii unei singure doze persoanelor care au trecut prin boala concomitent cu eventuala optimizare a dozelor disponibile.

Comisia Europeana vrea sa se asigure ca persoanele care calatoresc in UE continua sa beneficieze de roaming gratuit

Comisia Europeana a propus astazi un nou regulament privind roamingul, pentru a se asigura ca persoanele care calatoresc in tarile UE continua sa beneficieze de acesta fara costuri suplimentare, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Studiu: Persoanele care adera la ideologii extremiste, mai putin capabili sa indeplineasca sarcini mentale complexe

Creierul nostru contine indicii despre ideologiile pe care le alegem, potrivit cercetarilor, care au sugerat ca persoanele care sustin atitudini extremiste tind sa aiba performante slabe in sarcinile mentale.

Managerul de la Spitalul Victor Babes, descoperire de ultim moment cu privire la efectele Covid-19. Ce au in comun, de fapt, toate persoanele care dezvolta complicatii

In urma unui studiu de specialitate s-a descoperit ca o treime dintre pacientii care au trecut prin infectia cu Covid-19 raman cu simptome specifice bolii pana la noua luni dupa vindecare. Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes avertizeaza cu privire la greselile pe care le fac persoanele care contacteaza virusul nemilos. Din pacate, medicul .

OMS recompenseaza persoanele care dezvolta reactii adverse la vaccinurile anti-Covid-19. Ce conditii trebuie indeplinite

OMS a stabillit luni infiintarea unui program pentru acordarea de compensatii, fara recunoasterea vinovatiei, acelor persoane care manifesta reactii adverse severe dupa vaccinarea anti-Covid-19. Din acest program fac parte 92 de tari care au folosit platforma creata de OMS in acest scop. Ce conditii trebuie indeplinite OMS a infiintat acest program de compensatii pentru a .

Liviu Varciu, mesaj pentru politistul care i-a luat permisul. Vedeta e furioasa!

Liviu Varciu i-a transmis un mesaj prin intermediul mediului online, politistului care i-a luat permisul si care l-a facut pieton pentru o perioada de timp. Liviu Varciu, mesaj catre politist Liviu Varciu s-a infuriat dupa ce, recent, un om al legii l-a lasat fara permisul auto. Vedeta tv a transmis astfel, un mesaj pentru omul .

Pensii 2021. Vestea momentului pentru romanii care vor sa-si cumpere vechime pentru pensii. Se schimba totul

Vesti importante. Guvernul a amanat noua lege a pensiilor pentru 1 septembrie 2023, ceea ce ii afecteaza pe toti cei care doreau sa isi cumpere vechime in munca. Singura modalitate ramasa la indemana romanilor este OUG 1632020, care are o durata fixa. Veste pentru romanii care vor sa-si cumpere vechime pentru pensie Adoptarea noii legi .

Vesti bune pentru profesorii care asteapta vaccinul. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Desi noul semestru a inceput din 8 februarie, majoritatea profesorilor nu au fost vaccinati anti-covid. Astazi coordonatorul campaniei de vaccinare anunta inceperea vacinarii profesorilor din mai multe judete si din Capitala. in acelasi context Valeriu Gheorghita a anuntat ca centrele speciale vor primi cu prioritate cadrele didactice in scopul imunizarii. Valeriu Gheorghita anunta inceperea campania .

OMS: Persoanele care au suferit reactii adverse grave la vaccinurile anti-Covid vor primi compensatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat un program de compensatii acordate persoanelor care au avut reactii severe dupa vaccinurile anti-Covid, relateaza EFE.

Liderii UE vor discuta despre realizarea pasapoartele de vaccinare pentru cetatenii care s-au vaccinat impotriva Covid-19

Liderii UE se vor pune de acord maine sa lucreze la realizarea de certificate de vaccinare pentru cetatenii UE care s-au vaccinat impotriva COVID-19, in conditiile in care tarile din sudul UE care depind puternic de turism sunt disperate sa salveze sezonul turistic de vara, relateaza astazi Reuters, citand un draft de concluzii pe care l-a consultat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )