Libnet.ro
UNICEF

09:45

ANAF scoate din nou la vanzare masini la preturi de nimic

Adevărul Adevărul,
ANAF scoate din nou la vanzare masini la preturi de nimic

ANAF vinde in aceasta perioada noi masini la licitatie, printre care Mercedes Benz E220 CDI, KIA Ceed, Dacia Logan, Dacia Duster, Peugeot 206 si Toyota Avensis. continuă pe Adevărul

Primarul Sectorului 1, notificare catre Romprest. Clotilde Armand: Daca aceasta companei lasa din nou gunoiul pe strazi, din 12 februarie va intra un alt operator in regim de urgenta

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitala, a transmis vineri o notificare caterRomprest Service S. A si sustine ca, dacaaceasta companie lasa din nou gunoiul pe strazi si refuza.

Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Cum a putut sa-i socheze pe judecatori

Cristi Borcea a pierdut procesul cu Politia Rutiera, dupa ce omul de afaceri a fost surprins circuland cu o viteza de 103 kmh, prin Capitala. Borcea a sustinut ca nu este el cel din imagini Borcea a sustinut ca nu el a fost in imaginile surprinse pe camerele de radar, cu toate ca initial a .

Sefa Comisiei Europene respinge din nou criticile privind strategia de vaccinare si asigura ca se lucreaza deja la vaccinuri impotriva viitoarelor variante

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a respins din nou, in presa germana de sambata, criticile conform carora Uniunea Europeana ar fi incheiat prea tarziu acorduri cu companiile farmaceutice pentru livrarea de vaccinuri.

Senatoarea Diana Sosoaca ignora din nou masurile anti-Covid: A participat la o petrecere intr-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, incalca din nou regulile pe timp de pandmeie! Acesta s-a filamt live pe Facebook in timpul unei petreceri la restaurant unde nu era pastrata distantarea si nici masti de.

Apple isi dezamageste utilizatorii, din nou: ce s-a intamplat cu iCloud, Apple Music si alte servicii

Incepe sa devina din ce in ce mai dificil sa recomanzi servicii online sau sa ai o incredere enorma in platformele care iti leaga accesul la informatii de servere localizate in.

Procurorul general din Manhattan analizeaza daca sa il puna din nou sub acuzare pe Steve Bannon

Biroul procurorului general din Manhattan analizeaza daca sa il puna din nou sub acuzare pe Steve Bannon, pentru delicte statale, dupa ce fostul consilier al Casei Albe a fost gratiat pentru delicte federale de catre fostul presedinte Donald Trump,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )