Libnet.ro
UNICEF

09:00

ANAF a suplimentat ghiseele din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 ANAF a suplimentat ghiseele din Bucuresti

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a suplimentat numarul ghiseelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din Bucuresti si judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat de presa al ANAF. continuă pe Hotnews

Fiscul a suplimentat ghiseele din Bucuresti

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a anunat vineri, ca a suplimentat cu 28 numarul ghiseelor deschise. Acestea se adreseaza persoanelor fizice arondate sectoarelor din Bucuresti si judetului Ilfov.

Fiscul a suplimentat ghiseele din Bucuresti si Ilfov. Unde sunt amplasate

Incepand cu data de 5 februarie 2021, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a suplimentat numarul ghiseelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din Bucuresti si judetul Ilfov.

ANAF suplimenteaza ghiseele dedicate persoanelor fizice, in Bucuresti si in judetul Ilfov

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) anunta ca a suplimentat ghiseele dedicate persoanel.

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

Ce cinematografe si teatre din Bucuresti s-au redeschis. Lista completa din februarie 2021

Conform hotararii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-au redeschis teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele si salile de jocuri de noroc din Bucuresti. Restrictiile s-au mai relaxat deoarece rata imbolnavirilor de covid 19 a mai scazut pentru mai multe zile consecutiv. Iata care este lista completa a cinematografelor redeschise din Bucuresti. Lista completa a .

BERBECEANU: Doar 5 institutii de invatamant din Bucuresti vor continua activitatile in sistem online

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a afirmat ca prescolarii, clasele I-IV si clasele terminale vor functiona in scenariul 2 in scolile din Bucuresti din 8 februarie si doar 5 institutii de invatamant vor desfasura activitatile in sistem online, potrivit News.

Scolile din Bucuresti se redeschid luni in scenariul galben. Cinci unitati de invatamant vor face doar cursuri online

Scolile din Bucuresti vor fi redeschise luni dupa scenariul galben, adica vor merge fizic la scoala doar copiii de gradinita, cei din ciclul primar si cei din clasele terminale. Vor fi insa cinci unitati de invatamant care vor continua cursurile online, a anuntat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Tururi ghidate in culisele Teatrului National din Bucuresti

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti anunta reluarea tururilor ghidate incepand din 8 fe.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania. Este vorba despre o femeie din Bucuresti

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost info.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )