Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fiscul schimba modul de poprire a conturilor. Cati bani in plus s-au colectat pana acum

Adevărul Adevărul,
Fiscul schimba modul de poprire a conturilor. Cati bani in plus s-au colectat pana acum

Mirela Calugareanu, presedintele ANAF, a anuntat sambata ca institutia pe care o conduce schimba modalitatea in care va pune popriri pe conturi contribuabililor cu datorii. continuă pe Adevărul

Cu cati bani si-a imprumutat Nicolae Ceausescu prietenii importanti. Sumele uriase nu au fost inapoiate nici pana azi

Nicolae Ceausescu a imprumutat sume uriase mai multor tari cu liderii carora legase prietenii importante. La 30 de ani de la Revolutie, mare parte din acesti bani nu a fost inca inapoiata, motivul fiind ca aceste state nu au o situatie economica stabila. Nicolae Ceausescu a imprumutat bani unor tari precum Coreea de Nord, Libia .

Cati bani va castiga Teodor Melescanu ca sef al Senatului. Acesta este salariul brut pe care il lua si Tariceanu

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului in urma votului de marti si urmeaza sa primeasca o indemnizatie bruta lunara de 21. 850 de lei. Acesta a fost si salariul brut pe care l-a primit Calin Popescu Tariceanu in perioada in care a detinut a doua functie in stat. Liderul ALDE a anuntat ca va sesiza .

Burse elevi in anul scolar 2019 2020. Cati bani iau scolarii si cine se incadreaza

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare prin care cuantumul minim al burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevi in anul scolar 2019 2020 este cel stabilit de autoritatile administratiei publice locale aflat in plata in anul scolar 2018 2019. Burse elevi in anul scolar 2019 2020 .

Cati bani a costat constructia noului World Trade Center, construit in locul turnurilor gemene

La peste 13 ani dupa atacurile de la 11 septembrie 2001, la New York a fost inaugurat One World Trade Center, turnul de birouri ridicat pe locul turnurilor gemene. Angajatii companiei de publicistica Conde Nast, primul chirias al noului turn, si-au ocupat primii noile birouri. Aproximativ 2. 300 de angajati ai trustului media Conde Nast, care .

Statistica a intrebat familiile de romani de cati bani ar avea nevoie lunar pentru a-si plati facturile. Raspunsurile au venit cam fragmentate, cum era si normal....

Peste un sfert dintre familii s-ar descurca cu 2. 000 de lei cu putin sub salariul minim pe economie), dar mai mult de o treime din gospodarii considera ca venitul necesar acoperirii cheltuielilor curente ar trebui sa fie mai mare de 3. 000 lei lunar. Asta arata datele Institutului National de Statistica, care deruleaza periodic cercetari legate de calitatea vietii. Dupa centralizarea datelor, INS publica anual o lucrare numita Conditiile de viata ale populatiei din Romania pe care o puteti citi aici- pdf). Concluziile par de bun simt- la oras e nevoie de mai multi bani decat la sat. Dar mai depinde si de marimea familiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )