Libnet.ro
UNICEF

19:30

Posta Romana a scapat de datoriile istorice, dar si de dobanzi si penalitati

Adevărul Adevărul,
Posta Romana a scapat de datoriile istorice, dar si de dobanzi si penalitati

Posta Romana a scapat de datoriile istorice, dar si de dobanzile si penalitatle calculate de ANAF, a anuntat miercuri compania, precizand ca are, in prezent, o situatie financiara pozitiva. continuă pe Adevărul

Posta Romana se lauda ca si-a achitat toate datoriile istorice catre ANAF, dupa ce a fost ajutata cu 170 de milioane de lei de la bugetul de stat

Posta Romana a anuntat miercuri ca a reusit sa-si achite integral datoriile dupa ce, in data de 20 august 2020, a virat suma de aproape 135 milioane de lei, reprezentand datorii, catre ANAF - Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili. Ca urmare a efectuarii acestor plati, au fost anulate obligatii de plata accesorii in valoare de 45,3 milioane de lei, reprezentand dobanzi si penalitati. Ce nu spune compania este ca a fost ajutata cu 170 milioane de lei de la bugetul de stat pentru plata acestor datorii.

Posta Romana anunta ca a virat la ANAF aproape 135 milioane lei si ca nu mai are datorii la bugetul de stat

Posta Romana a anuntat azi ca si-a achitat toate datoriile istorice catre ANAF, dupa ce pe 20 august a virat suma de aproape 135 milioane de lei, conform Agerpres.

Posta Romana da asigurari ca va distribui toate pensiile la timp in luna septembrie

Compania Posta Romana a anuntat luni ca va distribui toate pensiile la timp si in luna septembrie, calendarul normal de plata a pensiilor fiind 1-15 ale fiecarei luni.

Posta Romana anunta cand vor fi livrate pensiile marite

Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni cand vor fi livrate pensiile majorate, precizand ca este pregatita sa-si respecte angajamentul fata de pensionari.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )