Libnet.ro
UNICEF

22:01

Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Antena3 Antena3,
Schimbare majora la ANAF! Toti romanii sunt vizati!

Schimbare majora la ANAF! Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca in urma dezvoltarii a unor noi facilitati in Sistemul Privat Virtual, romanii vor putea plati impozite sau contributii in numele oricarei alte persoane fizice. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat sefii de la PRO TV

Filmarile serialului Vlad au fost reluate dupa o pauza de mai bine de doua luni. Filmarile au fost stopate din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, intoarcerea pe platourile de filmare a venit alaturi de o sumedenie de reguli, ba chiar si cu modificari semnificative de scenariu. Schimbare majora pentru serialul Vlad. Ce decizie au luat .

inmatriculare 2020. Schimbare majora la taxele pentru permis si inmatriculare in Romania

Taxele pentru permis si inmatriculare auto in Romania vor putea fi platite online, potrivit unei hotarari de guvern adoptata vineri. Taxele vor putea fi platite pe un site special pus la dispozitie de autoritati. inmatriculare 2020. Cum se vor plati taxele pentru permis si inmatriculare in Romania Cei care vor da de permis sau care .

Condimentul nociv pe care toti romanii il au in bucatarie. Este folosit in aproape toate produsele

Fie ca facem pajituri sau mancaruri, condimentele sunt nelipsite, insa mare atentie la cantitatea pe care o folositi, in special la acest condiment. Specialistii trag un semnal de alarma. Condimentul nociv din bucatariile tuturor romanilor. A se consuma cu moderatie Nucsoara este un condiment pe care majoritatea dintre noi il adaugam in cantitati mici atunci .

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, decizional, reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani pentru cei care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta sau pe o raza de 8 km in jurul acestora. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare pemtru mii de romani sunt vizati Cei care .

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

Cat costa, de fapt, sejururile din Bulgaria. Romanii sunt cei mai fideli clienti

In afara de vacantele in tara, Bulgaria ramane in top 3 destinatii preferate de romani in aceasta vara, avand si avantajul proximitatii, al resorturilor all inclusive si al calitatii plajelor. Cat costa sejururile din Bulgaria Astfel, hotelierii bulgari atrag romani prin discounturile generoase de pana la 40% fata de pretul sejururilor in anii trecuti si .

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: se intampla in tara noastra in plina criza

Anul 2020 a fost dificil din cauza crizei medicale, dar romanii au cateva probleme mari cu bancile. Aflam despre acestea acum. Pe cat de mult au incercat bancile sa vina cu solutii digitale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )