Libnet.ro
UNICEF

13:00

SORIN CIUTUREANU, OIL TERMINAL: Decizii administrative insuficient analizate vor reduce cota de piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIUTUREANU, OIL TERMINAL: Decizii administrative insuficient analizate vor reduce cota de piata

Interviu cu Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal) * Majorarea garantiei pana la echivalentul marfii tranzitate in intreg anul nu are nicio justificare, pentru ca bugetul de stat nu castiga nimic, Oil Terminal pierde, iar singurii avantajati sunt bancile si societatile de asigurare, clientii urmand sa suporte costurile Reporter: Cum fundamenteaza ANAF suma de 866 milioane de lei ceruta drept garantie, in conditiile in care suma depaseste valoarea activelor societatii? Ce prevede mai exact ordinul ANAF si de ce? . continuă pe Ziarul Bursa

IN EXERCITIUL FINANCIAR 2018 Oil Terminal - profit in scadere cu 94%

Oil Terminal OIL) a obtinut un profit net de doar 0,31 milioane de lei, in 2018, in scadere cu 93,8% in comparatie cu cel de 4,9 milioane de lei, realizat in anul anterior, dar de trei ori mai mare fata de profitul estimat de companie, potrivit rezultatelor financiare preliminare ale societatii, publicate ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN 2018: Profitul net al Oil Terminal, in scadere cu 93%

Oil Terminal OIL) a raportat un profit net de 318 mii lei, in 2018, in scadere cu 93% fata de nivelul de 4,9 milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )