Libnet.ro
UNICEF

07:30

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. au semnat acordul prin care vor fi oferite servicii Contrapartii Centrale din Romania

, parte a grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), a semnat cu Cassa di Compensazione e Garanzia CC and G), unul dintre liderii de servicii post-tranzactionare si parte a London Stock Exchange Group LSEG), un parteneriat prin care CC and G va oferi atat consultanta privind stabilirea Contrapartii Centrale in Romania, cat si asistenta tehnologica specifica serviciilor de compensare si management al riscului care vor fi derulate de CCP. RO BUCHAREST si care se aplica tuturor claselor de active tranzactionate pe piata de capital romaneasca, arata BVB intr-un comunicat remis ieri. are rolul de a functiona ca o Contraparte Centrala CCP) independenta pentru pietele din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

CC and G si CCP.RO BUCHAREST S.A. semneaza acordul prin care vor fi oferite servicii specifice Contrapartii Centrale din Romania

CC and G, parte a London Stock Exchange Group, va oferi CCP. , parte a Grupului Bursa de Valori Bucuresti BVB), tehnologia cu privire la servicii de compensare si management al riscului.

Guvernul ia in calcul sa atace la CCR legea prin care Parlamentul sa stabileasca data alegerilor parlamentare: Interesul lor e sa ramana cat mai mult in functii

Guvernul ia in calcul sa atace la Curtea Constitutionala proiectul PSD-ALDE-UDMR prin care Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, adoptat in regim de urgenta de parlamentari, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca este un evident conflict de interese.

S-au inventat mastile prin care poti sa bei, fara sa le dai jos. Cum arata si ce pret are una

Ca peste tot in lume masca de protectie a ajunspersonajul principal si, in acelasi timp, si aaccesoriul devenit indispensabil fiecaruia dintre noi in parte. Fie ca mergem pe strada, fie ca suntem in spatii inchise, masca de protectie este obligatorie. in vreme de criza apar idei ingenioase Statele Unite ale Americii este cel mai afectata, .

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Trump semneaza patru decrete prin care ieftineste medicamente prescrise pe baza de reteta

Presedintele american Donald Trump a semnat patru decrete in vederea ieftinirii pretului medicamentelor prescrise pe baza de reteta, in contextul in care poarta o campanie apriga in vederea realegerii sale in noiembrie si unor critici dure cu privire la modul in care gestioneaza epidemia covid-19, relateaza Reuters.

Florin Citu: Daca ne uitam la contextul economic prin care trecem, deficitul bugetar este rezonabil (VIDEO)

Ministerul Finantelor a publicat, marti, cifrele executiei bugetare, din care reiese ca deficitul bugetarinregistrat dupa primele sase luni ale acestui an a crescut la 4,17% din Produsul Intern Brut,.

Senatul a adoptat proiectul de lege prin care data alegerilor parlamentare este stabilita de catre Legislativ

Senatul a adoptat in calitate de prim for sesizat, proiectul de lege initiat de catre senatorul UDMR Attila-Zoltan Cseke, senatorul ALDE Calin Popescu Tariceanu si deputatul PSD Marcel Ciolacu care prevede ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de catre Legislativ .

Florin Citu, despre noile masuri anuntate de CNSU: Eu nu le vad ca pe niste restrictii care vor avea un impact major in economie, le vad ca pe niste lucruri de bun-simt (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost prezent, marti seara in studoiul B1 TV. Asta in contextul in care dincolo de problemele de sanatate sau sociale, pandemia a facut gaura si in bugetul de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )