Libnet.ro
UNICEF

09:15

FLORIN CITU: Masurile anuntate de PSD vor avea un impact devastator asupra romanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Masurile anuntate de PSD vor avea un impact devastator asupra romanilor

Florin Citu a afirmat ca masurile propuse de PSD vor avea un impact devastator asupra romanilor si vor duce la cresterea inflatiei cu 2,4%, a ROBOR la 6% si a pretului la combustibil la 6 lei pe litru. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Presedintii de consilii judetene sustinuti de PSD au bani de salarii, dar nu vor sa plateasca

Consiliile judetene mai au pana la finalul anului inca 514 milioane lei de folosit si nu exista niciun motiv pentru a nu plati salariile, a declarat astazi ministrul Finantelor, Florin Citu, care a acuzat presedintii de consilii judete sustinuti de PSD ca au bani, dar nu vor sa-i dea.

Florin Citu acuza presedintii de consilii judetene sustinuti de PSD ca au bani de salarii, dar nu vor sa dea

Consiliile judetene mai au pana la finalul anului inca 514 milioane lei de folosit si nu exista niciun motiv pentru a nu plati salariile, a declarat miercuri ministrul Finantelor, Florin Citu, care a acuzat presedintii de consilii judete sustinuti de PSD ca au bani, dar nu vor sa-i dea.

Florin Citu da vina pe Consiliile Judetene conduse de PSD: Sunt bani, nu vor sa ii dea

Ministrul de Finante Florin Citu i-a acuzat, miercuri, pe liderii Consiliilor Judetene conduse de PSD ca sunt responsabili de situatiile in care lucratorii din serviciile sociale nu si-au primit salariile.

PSD: Apostolul cresterii TVA, Florin Citu, le repeta romanilor ca nu sunt bani dar pompeaza bani in buzunarele bogatilor

Pe pagina oficiala a Partidului Social Democrat de pe o retea sociala, a aparut un mesaj in care Florin Citu este acuzat ca pompeaza miliarde in buzunarele celor mai bogati, insa nu se ingrijeste de nevoile copiilor si batranilor.

Razboi PNL-PSD. Florin Citu: Au trecut deja multe ore bune de cand al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze public, ca pe Ceausescu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat ca e socat dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi indemnat populatia sa-l linseze public, ca pe dictatorul Nicolae Ceausescu.

FLORIN CITU, DESPRE DECLARATIA LUI MARCEL CIOLACU: Al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze ca pe Ceausescu, astept sa-ti ceri scuze

Ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a declarat socat de declaratia facuta de Marcel Ciolacu, luni seara, la TVR. El si-a exprimat opinia despre comentariile presedintelui PSD printr-o postare pe Facebook.

Florin Citu asteapta scuze de la Marcel Ciolacu: Au trecut deja multe ore bune de cand al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze public, ca pe Ceausescu

Florin Citu, ministrul de Finante, asteapta ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sa iiceara scuze, dupa ce social-democratul a afirmat public ca pe Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit.

FLORIN CITU: Rectificarea bugetara va fi finalizata saptamana viitoare

Nu luam in calcul un lockdown in economie, spune Citu * Florin Citu: Si in luna octombrie veniturile sunt mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut Prioritatile din acest an au fost si vor ramane pe urmatoarea perioada sanatatea, investitiile si asigurarea independentei financiare a Romaniei, a spus, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor, in cadrul unei declaratii de presa. Acesta a mai afirmat ca veniturile pe luna octombrie din acest an sunt mai mari comparativ cu luna octombrie din 2019 si ca rectificarea bugetara va fi finalizata saptamana viitoare.

Florin Citu: Foarte multi presedinti de Consilii Judetene si-au batut joc de banii pe care i-au primit de la Ministerul de Finante. Exista bani, nu vor sa-i dea. Acest lucru trebuie sa se opreasca (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza ca foarte multi presedinti de Conislii Judetene din Romania si-au batut joc de banii pe care i-au primit de la Guvern. intr-o declaratie de presa pe care a su.

CONAF, DESPRE PROIECTUL PACTUL PENTRU MUNCA: Vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )