Libnet.ro
UNICEF

05:00

SP GLOBAL RATINGS: Monstrul datoriilor a fost eliberat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SP GLOBAL RATINGS: Monstrul datoriilor a fost eliberat

Datoria globala raportata la PIB-ul mondial va urca cu 14%, la un nivel record de 265% in acest an, in contextul crizei economice provocate de socul crizei sanitare Covid-19, estimeaza agentia S and P Global Ratings intr-un raport de analiza. S and P se asteapta, de asemenea, ca insolventele si falimentele sa creasca la niveluri nemaiintalnite de la criza din 2008-2009, insa fara pericolul aparitiei unei crize a datoriilor la nivel global. continuă pe Ziarul Bursa

SP GLOBAL RATINGS: Monstrul datoriilor a fost eliberat

Datoria globala raportata la PIB-ul mondial va urca cu 14%, la un nivel record de 265% in acest an, in contextul crizei economice provocate de socul crizei sanitare Covid-19, estimeaza agentia S and P Global Ratings intr-un raport de analiza. S and P se asteapta, de asemenea, ca insolventele si falimentele sa creasca la niveluri nemaiintalnite de la criza din 2008-2009, insa fara pericolul aparitiei unei crize a datoriilor la nivel global.

Atacul din Lyon. Primul suspect a fost eliberat, adevaratul faptas inca se afla in libertate

Un barbat suspectat de politia franceza ca ar fi impuscat, sambata, un preot ortodox intr-o biserica din Lyon a fost eliberat din lipsa de probe. Adevaratul faptas se afla in continuare in libertate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )