Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de 2,58 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 2,58 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucures and 807;ti BVB) a i and 770;nregistrat i and 770;n prima parte de tranzact and 807;ionare de asta and 774;zi, o lichiditatea de 12,21 milioane de lei 2,52 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 2,45 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 88 milioane de lei 2. 45 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,88 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 33,24 milioane de lei 6,88 milioane de euro).

Liga Campionilor, asigura 50 milioane euro orasului gazda

Liga Campionilor continua sa fie o fabrica de bani chiar si in pandemie. Ciuntita din cauza problemelor sanitare, competitia ramane la fel de atractiva pentru public, multiplele restrictii diminueaza mult audienta de pe stadion, dar o mentine la cote foarte ridicate pe cea din fata ecranelor.

Grupul Wilo investeste 6,9 milioane euro in Romania

Grupul Wilo, unul dintre liderii globali ai sectorului pompelor de inalta tehnologie, a finalizat noul sediu al companiei in Romania. Cladirea inteligenta din Soseaua Odai 24, Otopeni, adaposteste Hub-ul Regional de unde operatiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 tari.

Unei primarii din Romania i se cer despagubiri de peste 2,5 milioane euro pentru neemiterea unei autorizatii

De peste opt luni, pe rolul Tribunalului Arges este un proces prin care o firma de constructii cere Primariei Pitesti plata unor despagubiri si penalitati de 12,7 milioane de lei pentru neemiterea unei autorizatii de construire.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )